Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1000 sadaka pa nije palo na kucu (i drvo i odron) :S
malo prije citam na jednom drugom portalu : " stanovnici nemile kod zenice u bosni i hercegovini.." :)))
DOVA ZA PRESTANAK KIŠE 169 - "Allahumme havalejna ve la 'alejna, Allahumme 'alel-akami vez-zirabi, ve butunil- evdijeti ve menabetiš-šedžer." (Allahu moj, spusti ovu kišu oko nas, a ne na nas. Allahu moj, spusti je na brežuljke i visoravni, na doline i rastinje.) MOLIM VAS POMOZITE LJUDIMA, AKO SVAKO OD NAS PROUCI DOVU BAR JEDNOM ZARADICETE VELIKI SEVAP
Radil?
znas sta , nije problem da neko uci dovu al ova ti je pogresna pa ti to ispravi ziv bio dok kisa nije prestala. " .....spusti kisu oko nas,a ne na nas ...itd nije belaj sto su ljudi pokisli nego sto je kisa pala oko njih,na brezuljke i doline.:))
pastuh, pa jos citira iz bozije knjige!:-) evo ti jos jedan komentar vise, jesi li ga zabiljezio kao jedan poen vise?! hoce li te usreciti? ne vjerujem!
Stize nas opomena Bozija, a uskoro mozda i kazna :( "I na njih smo kišu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skončali. (Al-A'raaf: 84)
sta ba...kakav Bog ba...i Allah....to nas Bakir i kompanija jebali....pokrali lovu umjesto da su napravili plan za odvod vode u ovakvim situacijama......kakav Bog i bakrači !
Daj dovu protiv kise,da se vise ne zaje8ajemo s ovim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
IZVUCITE NEMILU HELIKOPETROM
Hahaha meni nije uslo u kucu pa mi ovo smijesno jbg