Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mcLaren nema bolan snijeeega nemeremo se plazat
Nemeremo se plazat
Sto se ovo PR-a Muamerica ne javlja.Ode joj mentor u KS.Sigurno ce i nju povuci sa sobom kako je doveo u ZOI 84.Snjeg sigurno pada u sledecoj sezoni i to u izobilju samo zato sto je ovaj KLOC Ajnadzic otisao.Zajeba nam cetri protekle sezone, a i unazadio nas je cuveni menadzer.Satro njegovi projekti.A nidze veze.Cuj auto kino otvorio na Zetri prije tri godine, tubing sankaska staza koje nigde nema.Satro tubing staza na Mojmilu, kabinska zicara na Bjelasnici sa VIP kabinama.Ja nista od ovoga nevidjoh. Neka ide u Rogaticu pa nek tamo pravi projekte
kako ?
bole me stare kosti bice snijega meschini haj neka ga
BAŠ MULTIPRAKTIK :))))))
ma rijesit ce to MINISTAR; GENERAL; STRUČNJAK, CLAN UPRAVNIH ODBORA, TORABIJEV BLIZAK PARTNER, ČLAN BROJNIH RATNIH PRIZNANJA,ČLAN SDA A U ISTO VRIJEME SAMO STO ZA TO NEMA PARAF I ELOKVENTNI, NADPROSJECNO INTELIGENTNI, U RAJI DOBRO ZNANI, NADASVE POPULARNI nedžad ajnadžić zvani nečko...:):)