Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Hertzeg Jašta, da nije \"hrvata\" u BiH, rat bi još trajao >_> Kome se ne sviđa, mrsh u Hrvatsku, a pustite normalan narod da živi, uključujući i \"hrvate\" koji nisu nacionalisti na kvadrat kao što si ti i tebi slični.
Rijetko ovdje pišem, ali kad pišem uvijek ponovim isto: Bez ravnopravnosti i konstitutivnosti Hrvata BiH jednostavno ne može postojati. Valjda je to sad jasno svakoj budali.
Iaaaaaa iaaaaaaa iaaaaaaa mehehehe muuuuuuu muuuuuuu avavavavavava !!!!!!
Halo konju, jel te neko nesto pito? Sjedi i poklopi se tim svojim prljavim usima dok nisi i tu poziciju izgubio, tacnije dok nisi u zatvor usmrdio! Prijetis ratom, jer si izgubio upravno odbor HT Mostar? TI MAJORIZUJES HRVATE!
Jeli sabor ili sabur HDZ-a?
G. Čović majorizira HDZ 1990 i preko nekoliko HSP-ova a osobito HSP 22-12-2012.