Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, svaka cast. Fakat si u pravu.
lijepi pusti i neisanjani snovi
nije bitno to priznanje za kosovo, jer ce se i bih uskoro raspasti.
meni je draze da je Kosovo priznala Crna Gora nego da ga prizna BiH jer je CG bila drugo oko Srbije a sada su malo zacorili
vi ste poceli samare da dobijate, samo polako sve ce doci na svoj red doci ce i taj dan samo polako genocidasi
Kad Kosovo priznaju EU i UN bice dovoljno razloga. Ista je prica bila 1992. za BiH, pa im se na kraju izjalovi plan.
koga briga hoce li ga BiH priznati ili ne....eto Kosovo ne moze spavati od brige da li ce ga BiH priznati ili ne, to im je bitno nema sta
pa nije se kosovo dzaba zvalo AUTONOMNA pokrajina, sta bi ovi jadni servi vise, da vas je beograd htio, uzeo bi vas kad je harao bivsom drzavom, zato psssst, donji ste kako god okrenete.
Pravo sam iznenadjen ovom pricom gore..
i sa i bez nezavisnosti, boli me uho za kosovo. ako hoće priznanje neka ga i zasluže. ne može to tako na juriš. kakve ćemo mi imati koristi ako ih priznamo? kao gest dobre volje, ako hoće da ih priznamo neka pokupe sve svoje izbjeglice koje kod nas prosjače i maltretiraju narod po ulicama pa ćemo razmotriti njihovu nezavisnost.
Gorane, znam da ri je tesko ali moras prihvatiti stvarnost! Igranka je gotova, ljudi se ujedinjuju u EU, a vi samo o razjedinjenju, stvarno su vam Turci ostavili trajne posljedice s kojima ste se toliko srodili da ne zelite ni da ih otklonite nego vec 500ljeta vi guslate suplju! Pa pa Gogi, igranka je zavrsena sto ste jalijali jalijali ste, bolje ti je suti da te cika Husein Obama ne lupi po glavusi!
Igranka zvana Kosovo tek počinje a tzv. RBiH nikada više neće zaživjeti. Može samo postojati BiH sa REPUBLIKOM SRPSKOM. Za sada kao dio BiH ali nekada kasnije kada neko odluči da bolesnika zvanog BiH skine sa aparata adio BiH i dobar dan nezavisnoj Srpskoj.
nema više \"svete smrdske zemlje\"....otišla...hahahahhaha...zbogom žohari...
eto toliko je bitno da ih mi priznamo,,,ma zaboli šiptare briga za nama,,,bitno im je da ih priznaju SAD,NJEMAČKA i ostle sile, a mi smo sitna buranija,
Kosovo je gotova priča, Republika Kosovo. Uskoro se vraća Republika Bosna i Hercegovina.