Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sen I da, nemam nista protiv da se izjasnjavas i kao kinez a ne bosanac, samo moras imati respekt prema mom opredjeljenju a tako i ostalih.
@see Neznam po cemu zakljucujes da sam \"zasluzio\" svoj nadimak. Gdje sam ja to koga vrijedjao????? Ili mozda asociras na neka prosla vremena. Za tvoju info, nisam imao (hvala bogu) godina da ucestvujem u proslim sukobima
Pa Servi su odavno ozračeni šovinizmom i nacionalizmom inače teškim ultra zrakama! A Cunami barbarizma ih trese već stoljećima!
@Mengele Siguran sam da si zasluzio svoj nadimak, ne bi te djaba tako zvali. PS Ja sam ti ona najgora vrsta - ja sam Bosanac.
@sen Auuu, nisam znao za ovog zlo.cinca. Mene u stvarnom zivotu zovu tako, pa sam prenio i na virtuelni. Sto je najsmjesnije sto se tice mog nika, ja sam Srbin i barem bi meni smetalo da se tako nazivam, mada nemam nikakve veze sa jevrejima, ali smo isto prosli u WW II. Samo cista koincidencija. Sto se tice komentara, stojim iza istih
CUJ U RS-u, k\'o da je to neka teritorija. JADE JADNE..
lako moguce da bi postali jos ge-no-ci-dni-ji medjutim tesko da mozes postati gluplji od glupog bosanca nego sto vec jesi
Haj neka su se i gen-oci-da-si oglasili...najbitnije je da ge-noc-idna tvorevina nije u opasnosti. Ko bi podnio taj strasan gubitak kada bi se njima nesto desilo!? Ko zna kako bi na to njih utjecalo...mozda bi postali jos geno-c-i-d-niji pa bi poceli sami sebe geno-cid-i-sati...a mozda bi im radiacija unistila taj genetski kod.
Eto nek se Mengele nasao da sudi ko je tolerantan a ko nije, jos samo da se javi neko sa nadimkom Hitler da nas malo poduci suzivotu.
@X-zrake Preseli se malo na clanak o protestima hrvata, pa ces procitati ko dominira sa nacionalizmom. Priznajte da nevolite nikoga i da ste vi najveci nacionalisti......A i po tvom komentaru se da zakljuciti iz koga izbijaju negativne gama zrake......
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahahahahaha
sudeci po komentarima ovde se jos uvijek vidi i osjeti uticaj cernobila ;)
ahahahhahahahahah
a Vlajki je kao prirodna pojava ovo ono?
---najveća radijacija koja se širi Republikom Vlaškom je nacionalizam!! E, moji Vlasi...