Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rimtutituki \"Ne će ni biti najava. Samo jedan jave da trebaju vize i ćao đaci... \" Bravo! Upravo tako se to i radi. Zbog cega gubiti vrijeme na najave, pripreme i ostale bespotrebne aktivnosti u vrijeme kada pokusavamo smanjiti bespotrebnu administrativnu proceduru koja povecava troskove i iscrpljuje nam drzavni budzet. Mi vec imamo zastoj u procesuiranju laznih azilanata iz BiH, vecinom Bosnjaka niske edukacije, nikakvih kvalificaija i saq zabrinjavajucim krimilaitetnim sklonostima vec ustanovljenim u domicilnoj drzavi i nije nam potrebno da povecavamo dodatno probleme i troskove deportacije koji nisu zanemarivi! Mislim da vam treba staviti na dug te troskove od procesiranja do avionskih karata za vase lazne azilante.
Vjerovatno si mislio na \"izviniti\", izvinuo sam se maloprije sa stolice kad mi je olovka ispala na pod da je dohvatim. Ne, necu, cak i da se to desi, a nece se desiti.
@ Jale a sta ako se ostvare najave? hoces li se izvinuti?
\"Ne znam odakle vam takve tvrdnje. Ne raspolažem nikakvim informacijama da bi bezvizni režim mogao da bude suspendovan, a nema signala ni od EU da bi tako nešto moglo da se dogodi\", rekao je Dautbašić. A clanak je od SRNA, Euroblica i njihovih imaginarnih \"izvora\". Dakle, cet.nicki novinari su mu dosli sa pitanjem \"ej, Daute, jel\' istina da ce nam EU opet uvesti vize, ajde potvrdi?\" Propagandni rat srpskih medija protiv drzave BiH bjesni punom zestinom.
Ne će ni biti najava. Samo jedan jave da trebaju vize i ćao đaci...
Serem vam se na vize
Ako nema bice ih ,ne boj se ! Radimo na tome !