Mustafa Mujezinović
0
"Nema govora o bankrotu"
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh Mustafa, Mustafa, nemam komentar na izreceno. Vjerujem da mnogi u BiH dijele moje misljenje i da sem kakve uvredljive poruke za normalnu diskusiju fale rijeci. Pitam. Tko kontrolira tu privatnu MAFIJU koja ne isplacuje zaradjeno? Da li ti MAFIJASI izrabljuju jadnog radnika negdje drugdje samo ne u fildzanu koga kontriliras? Je li to domet jednog \"predsjednika\" da se zanima samo za odabranu populaciju ostatak moze i asfalt glabati? Uvjeren sam da ovo nije izrekao Mustafa u prvom licu jednine nego je to stav \"nekad moje\" stranke. Ejvala Mustafa efendi daleko ste dogurali?
Uroš Pena podnio je zahtjev Vladi RS-a za razrješenje s te dužnosti s obzirom na to da ga je Vijeća ministara BiH imenovalo za \"zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela\". ! KOJE VIJECE MINISTARA JE IMENOVALO OVOG, KO JE DAO SUGLASNOST?! HOCEMO IMENA!!!!ZNACI DA JE OVAJ POSTAVLJEN DA DOKRAJCI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I BOSNJAKE! ZLATKO, ZELJKO, HRISE IZJASNITE SE ZASTO GENOCIDASI I KO IM DOZVOLJAVA DA IMAJU SVE NAJVAZNIJE I STRATEGIJSKE FUNKCIJE U BOSNI I HERCEGOVINI!!!
BOLAN STA SE BUNITE RAJA POKRALI SMO SAMO 15 MILIJARDI DOLARA POSLATIH ZA OBNOVU NEMOGU JOS DA PODIGNEM OROCIO SAM NA 20 GODINA TREBA MI KAD UDJEM U PENZIJU
Sve je jasno otkud kriza. Privatnici i njihovi radnici slabo rade pa mi budzetski korisnici ne mozemo imati platu 1.600 KM, topli obrok 300 KM i regres 800 KM. Treba povecati produktivnost u privredi i malim preduzecima inace odosmo svi u helac. SDA4EVER!
100% se slazem sa Mustafom Mujezinovićem \"Nema govora o bankrotu\". Kako neko moze bankrotirati ako nema nista. MILI moj ministre vi ste bankrotirali 1992 kad ste izlasali tzv. nezavisnost, i dobili zlatne kasike. Sada vratite ZLATNE KASIKE i onako nemate sta da jedete sa njima. BANKROTIRATI moze onaj ko ima sta da izgubi, a u ovom slucaju vi nemate nista od toga.
A P R I L I L I L I L I L I LI L I L I L I LI L I L I L I L I L I L I I L I L I LI L I L I L I L I L I L I I L I L I LI L I L I L I L I L I L I I L I L I LI L I L I L I L I L I L I I L I L I LI L I L I L I L I L I L I I
nema govora, bankrot je vec tu i bez puno govora ;-)) sto je dobro, za hrvate jaaako dobro ;-)))
TRAVANJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJJNJNJNJ.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH
yebo vas kredit i MMF i aranzmani i sve.Taj kredit se vraca na nacin tako da STRANCI preuzmu nase drzavne kompanije i tek nas onda nema ni na mapi.Proslijedite ga Grckoj.OVOJ ZEMLJI NE TREBA NIKAKAV KREDIT NEGO SPOSOBNI LJUDI NA VLASTI.Narode pamet u glavu i SVI NA IZBORE!!!MJENJAJMO NESPOSOBNU VLAST!!!
Dosta muslimanskih lazi i propagande, sami ste sebe granatirali fanatici !!!!!!!!!!!
MacKenzie tvrdi Srbi su krivi 60 posto, a muslimani 40 posto !!!!!!!!!!!!!
Da nam kao to smece sandzacko kriminalno zatucano prepotentno cobansko vodi drzavu.......fuj.......ako ima ko gori od ovih sadasnjih to je on sasvim sigurno !!!! Cuj Fahro patriota.....hahahahahaha......mislis ocistiti bosance i hercegovce a dovesti sandze da nam kroje zivote.......
@Pravi Patriota.....daj moronu ohladi ..ebo ti Fahro malo mame i sestre.........on samo za sad moze da vodi svoje nakarade od novina u kojima prosipa svoju iskompleksiranu sandzacku zuc !!!! cuj Fahro.......sikter......i ti i on......
Otpor Stoko... ustani stoko i reci dosta zadnji ste u evropi u svemu smetljari bosanski svih nacija i konfesija...
Super, sad mogu mirno spavat