Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Komšije iz susjednog sela". Tipičan primjer Srbina, živi pored tebe 100 g., jedni drugima dolaze na slavlja i praznike, druže se, i onda kada dobiju mogućnost dođu čovjeku na kućni prag, opljačkaju ga i ubiju.
Koliko ste vi Srba pobli na grmecu pa malo je tri rata da vam se vrati za Kozaru Jasenovac....
Djikan ti je pradjed bio hahaha
masovne ubice sa podrucja sanskog mosta danas slobodno zive i rade u prijedoru, kotor varosi i banjaluci. mnogi rade u policijii, opstinskim i drugim strukturama vlasti u genocidnom entitetu.
nagrađeni jer su očistili teritorij od ''Turaka''. Vječiti bolesnici.
mrs mi sa komentara otac te yebo bolesni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo treba covic procitati kad krene na kafu kod dode
Eh jad i tuga širom BiH, koliko je ovakvih sela od Save do Neuma toliko godina nakon rata, strahota.
pa vi puštajte opet da vam čović šuruje sa Srbima..
hahaha nisam ja SDA-ovac, ovo je upućeno Hrvatima koje su Srbi izrešetali tog ljeta 1992.
ovo je tipican primjer za koje hana arent kaze da genocid nije samo ako se ubije cijela populacija. ubili 9 civila i natjerali ostale na odlazak. dvadeset godina kasnije nema ni traga ni glasa od sela. sta je to nego genocid. za nas su izmislili termin etnicko ciscenje ali je to zapravo uvijeniji naziv za genocid.
Uzeti cemo za primjer da si ti Hrvat iz BiH, znaci ti hoces da imas svoju slobodu jel tako, neces da te majorizuju zovu bosanskim katolikom ili bosnjackim, da slusas bajke kaku su tzv. bosnjaci vitezovi porijeklom tvrtka kotromanica, medjutim klima politicka je taka cim pokusas da svoja prava izboris bices nacionaista i taj projekat se naziva velika hrvatska ili obnova ndh, tako je sitacija s srbima mi hocemo da zivimo s svojim narodom da imamo svoju slobodu nista vise znaci pravo na samoopredeljenje samo to se pravo daje selektivno kako kome odgovara jel tako?
pogresno mijesto
Tri su vrste srba : ubice,razbojnici i njihovi jataci.
Žali Bože...Čović i Dodik imaju rješenje...Bošnjaci su i za ovo krivi....
Vlasko karpatske zivotinje!
Pokoj vječni daruj im Gospodine!
ubio 8 ljudi bez razloga i 20 godina! to nigdje nema na ovome svijetu.....
Naredio stotine ubistava, dobio par godina, vec na slobodi u Srbiji.
Tuzno i jezivo.