Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragedija u Prijedoru Pucao u majku pa se raznio ručnom bombom Tridesetpetogodišnji Milenko Stijepić iz zaseoka Busnova kod Prijedora ubio se jutros ručnom bombom ispred porodične kuće, a prije toga je puškom pucao u svoju majku Ginu i teško je ranio. ETO KO IMA ORUZJE U BIH-I?! BOMBE SRBI IMAJU PO SVIM KUCAMA I STANOVIMA BIH-E, NEDAVNO SE JEDAN SRBIN UBIO BOMBOM U ZENICI U SVOM STANU A BIO JE PROFESOR U JEDNOJ SKOLI? boze sacuvaj, STA CEKA JOS BOSNJAKE U BIH-I OD SRBA I GENOCIDNE TVOREVINE?!
NEMAS TI POJMA;PRICAS GLUPOSTI ! NE PROVALJUJ SE BRE \"SRBINE \"
I njemu okrecu ledja, kao nekom nespremnom na kompromis i iskljucivom, k tomu jos ponesto...sramna proslost, bla, bla...
Bio bi on davno optuzen, ali bi onda pao koncept svega sto ste radili, od Alije pa sve do samih vrhuski stranih politicara koji stoje iza svega!!! Zato oni gledaju kroz prste Haretu jer onda sebe optuzuju, jer su to podrzavali!!!
Tako ste mislili da nema ni Jurisica za sta, pa ni Ganicija, al ima, ima...samo polako...doce cica na kolica.
Hareta cete vi sami optuziti, jednog lijepog dana!!!
za sta optuziti hareta??? Ima za sta, ne brini, odavno sroceno!!!
sale samo nastavi, pusti glupsone jarane...SAD JE SALE GLAVNA TEMA NIJE VISE HARIS HAHAHAHAHAHA. SALE SVAKA CAST.
pa vi ste bedaci totalni. kakvi bre periguzi, kakvi bre vazelini. nek ovaj ubaci sebi vazelin, a ovaj sto ne pere guzu nek mu ga slozi. vi bre pojma nemate o cemu ja pricam
HEJ ZAJBANTE....DOBAR JE SALE, NEMOJ PRICATI. KO JE DA JE DOBRO PRICA....NAFURAJMO SE I MI DA JE SRBIN, A MOZDA I JESTE ODAKLE ZNAS.
JAO TI SI\"PRAVI\", ETO PREDLAZEM TI PROMIJENI IME U MUSTAFA PA DODJI DA ZIVIS SA OVIM PERIGUZIMA,PROMIJENIO BI MOSLJENJE O NJIMA ZA 360 STEPENI ZA SAMO 6 MIJESECI,LAKO JE IZIGRAVATI TOLERANTNOG SRBINA IZ BEOGRADA ALI DODJI U OVAJ TEHERAN,PA DA TE VIDIM!ALI AKO NECES TI DOCE ONI DO BEOGRADA,ZBOG VAS TAKVIH,STO NISTA NE SHVATATE I NECETE DA VIDITE,SVU AGRESIVNOST ISLAMSKOG FUNDAMENTALIZMA !
nek on kad krene za beograd ponese dovoljno vazeelina, trebace mu. u tamosnjim zatvorima je kazu velika nestasica tog vrlo trazenog proizvoda
dobar je sale, nemojte tako....pa ima i njih normalnih
hahahahahahahahahahahaha vidi sase sto se uzivio u ulogu srbina hahahahahahahahaha koji je cirkus sa ovim nasim mujicama da Hin nema trebalo bi ih izmislit jer bi zivot bez njihA bio zaista monoton i dosadan. pa o kome bi mi pravili viceve naprimjer?
tadic=genocidas jer je lazno optuzio nevinog iliju jurisica koji truhne u srpskom gulagu, optuzio laznim optuzbama i podvalama ejupa ganica, srbija vrsi konstantno agresiju nad bosnom i hercegovinom i sve one koji su branili svoj narod bosne i hercegovine od te kr;volocne fasisticke srbije. i tadic je licni cuvar ratnog zlocinca ratka mladica, to i ptice na granama znaju a nije ga sramota doc u sarajevo koje je ratko mladic htio srozit do zemlje i pou;bijat sve zivo! fuj! i proglasit tadica persona non grata 11-g jula u srebrenici, koja bi majka srebrenicie sebi dozvolila da LICNI CUVAR UB;ICE SVOJE DJECE, BRACE, OCEVA itd RATKA MLADICA dodje da prisustvuje dzenazi u potocarima? tadic je demokrata i prijatelj bosni i hercegovini ko sto je h;itler bio poljacima i jevrejima!