Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli njih briga, oni su unutar te zgrade lijepo stacionirani u svakom pogledu..
pa normalno da je neistinit...omerovic trazi nacin da se izvuce iz govana u koje je sam upao....dakle omerovicu nocivaj tu niko te nece dirati :))))))))
@tursko kopile Bošnjačka djeca neće učiti ekavicu niti farbati vaskršnja muda.
umjesto sto lajes trebao si ici sa omerovicem pod sator...mozda bi se i kakva ljubav rodila ahihihihihihihhiihiiii
mislili ste da ce ti ljudi nakon grofove naredbe sklopiti šatore i otići a kad ste vidili da cete dobiti kontra od toga,jos vise gradjana ispred OHR-a,jos vise buke,galame,zvizduka itd onda "nije Incko trazio uklanjanje" ,ma nemoj?! Oni su krivi za sve,cijela BiH se treba okupiti ispred te smrdljive zgrade jer su oni sve ovo napravili,mislite da bi jedan traktoriste i presjednik hajmo rec mjesne zajednice PC smio nesto raditi bez njihovog makar presutnog odobrenje,ma dajte ljudi,zato samo u njih treba upirati prstom i okomiti se na njih i od njih traziti SVE sto treba da se trazi jer oni su rekli STOP kad smo bili 5 kilometara pred Banjalukom da dozavrsimo poso kako Bog zapovjeda i sad nebi imali ovih problema,e kad ste znali reci STOP sad vi organizujte ovu drzavu da bude normalna,hajde strucnjaci.
Daj baliski sljamu ne kenjaj.
Citam Klix ujutro... Sarajevo ce biti prijedlog za ZOI Citam u podne.. Sarajevo NECE biti prijedlog ZOI.. Citam Klix ujutro OHR trazi uklanjanje satora,, Citam Klix popodne, OHR NE TRAZI uklanjanje satora?? Jeste li vi isli u vrtic makar? Necu pitati za osnovnu skolu.
...ne čitaj...samo komentariši :)
Međunarodna zajednica je ovom svojom šutnjom pravo lice pokazala,kao i 95. godine tako i ove 2013 nijemo posmatra i ne želi ništa da učini kako bi zakon provela u djelo ,zašta služe onda zakoni,zašta je međunarodna zajednica ovdje ? VOLIM BOSNU ,NEĆU EU ,NEĆU NATO !!
"Protesti su izvan kruga sjedišta OHR-a i ni na koji način ne ometaju naš rad." Mislite vaš nerad?
Zaklucak:pejzaz je ok!