Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nije crno-bijelo. Ima nvo koje su ublehe, ima onih koje nisu. Nvo koje rade kako treba trose odgovorno novac koji dobiju, a ako trose novac za sto ne treba, odgovorne su i te organizacije i oni koji su im dali novac. Mi se trebamo boriti da se NASE pare trose kako treba, a to su pare koje vlasti trose, a i neki NVO takodje. Dakle, drzavni budzet treba staviti pod lupu. I uciniti nesto povodom toga. I vi (mi) koji komentarisete ovdje, sta ste vi (mi) ucinili da se nase pare (budzetske) trose pametnije?
NVO su najvece ublehe koje postoje...ne kazem da trebaju ljudi djaba radit, ali koliko su te organizacije novca pojele to nije normalno...a sve pod krinkom nevladinih organizacija
Smijurija od drzave ..... svaka cast Aliji Izetbegovicu sto je u Daytonu svojim potpisom ugasio Republiku BiH i sto je pristao na stvaranje ove smijurije koja samo imenom podsjeca na nekadasnju BiH i u kojoj je dobro jedino nepismenoj stranacki podobnoj administraciji koje imamo na pretek ...
A ko placa vas nerad ???..... NVO ... Ublehari jedni....
Ma ima se, moze se.....
Nigdje kao ovdje narod šuti i ne reaguje na nešto što mu totalno ne ide u prilog a kamoli da mu koristi i doprinosi. Civilno društvo palo na ispitu!
ČESTITAM I VLASTI I NARODU !