Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niđe veze ! Zenica je "Zmajevo gnijezdo" ... Tako i treba da ostane !!!
Zmajevi mogu napraviti novo gnjiezdo, glupo je da repka igra u nekoj bosanskoj provinciji umjesto u glavnom gradu.
Provincijalci i malogradjani mi samo daju negativne :)
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Malo šuplje pred izbore !!
Mora svak na svoj nacin uzeti malo politickih poena od reprezentacije i prosipati suplju ovom zatucanom narodu... Zao mi samo sto cemo i pored SP u Brazilu tamo gledati i aktivnu predizbornu kampanju jer ce izbori biti odma poslije u oktobru.
niđe veze, lokalni izbori su bili prošle godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eeee de ba razmisli malo stavis zenicki kanton pod sarajevski samim tim dobijas piramide a BIH reprezentacija igra u ZENICI sve ovce na broju a kasa puna papak jedan jeli tako dingospo moj
Ma najlaksi izlaz imam za tebe okupiraj Zenicki kanton stavis ga pod Sarajevski i eto piramida i tekme neka se igraju gde se dobijaju tj ZENICA a kasa puna to te sikira izgleda pa to je to svi na dobitku sverceru jedan
Subjektivnost je najgora, a još ta praznovjerja da smo srećniji u Zenici je smješna. Ako nešto znači zadnja dva baraža smo kiksali u Zenici. Repka treba da ima svoj stadion i on treba da bude u glavnom gradu BiH. To je isto kao da kažete da Engleska ne treba da igra na Wembleyu nego treba na Anfild, ili da Francuzi ne trebaju da igraju na Parku prinčeva. Sve važnije utakmice bi se trebale igrati u glavnom gradu. Naravno i u Bilino polje treba uložiti i napraviti dobar stadion koji bi povremene ugostio repku. Znam da se neki neće složiti ali svaka veća zemlja ima nacionalni stadion koji se nalazi u najvećem, najjačem i najbrojnijem gradu, što je i logično.
Ne može Sarajevo Zenici opanke okrenut'. Pozzz iz Tuzle ;)
U Zenici se igraju utakmice, a imate najzagadjeniji zrak! Prvo rijesite taj problem pa onda nesto prigovarajte primitivci.
Bgmi najzagadjeniji grad je Sarajevo to je i ovaj vas portal "klix" objavio ;)
De ba uozbilji se, sta ti je?
Samo Zenica
NIKAD ! Dok je Zenice i Bilinog Polja ! Marš dzubrad pogana ! Radite pametnije stvari,nogometa se ostavite. Zmajevi u Zenici dok se god dimi iz zeljezare :D !!
sda ne volim uopste...ali kad covjek realno pogleda koldzo je obnovio sve puteve u opcini novo sarajevo...stalno se nesto radi...ne supljira ko ovi ostali...oni lopovi iz sdp a nisu se udostojili da za dva mandata obnove 10 kilometara ulice u buca potoku...ono je katastrofa...kako ih nije sramota
Koliko se novca prosulo po Wilsonovom mogao si od doline cupova Emirats napravit....ma sta ce Capljina'.....
joj sto koldzo supljira
Kad je repka gubila i bila na dnu svih ljestvica iz Sarajeva ste je prakticno istjerali, niko nije dolazio na utakmice, a u Zenici smo ih docekali rasirenih ruku i pruzili punu podrsku. E sad kad smo postigli neke rezultate hocete ih u Sarajevu opet, ma nemoj !!!! Dobit cete od sake do lakta !
Kao prvo ovo je propagandni materijal. Kao drugo Zmajevi imaju dom i tu se ne treba mnogo sikirati niti talasati. Zenica ima dobru infrastrukturu, savremeno uredjene gradske saobracajnice i sto je najvaznije grad nije skrtario kad je u pitanju Nogometni savez. Kad niti jedna opcina u BiH nije htjela dati zemlju za kamp NS/FS Zencia je dala prostor koji je se moglo prodati tajkunima za gradnju naselja. Sad se ovi nasi nacelnici kofrce u nadi da ce neko napraviti stadion za njih. Ma ajde ne talasajte nego radite
http://q.gs/4vlPT
vidi ovog,krao bi zmajeve iz gnijezda?Samo Zenica može biti zmajevo gnijezdo i niša drugo i nako uzput nisam otuda :p