Stiglo zahlađenje
0
Nedjeljnja šetnja Sarajevom
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mirko sta\'s kad nismo multietnicni k\'o west mostar ili siroki brijeg...i nemoj slucajno da bi dosao kad ovamo da ti ko ne zaboravi noz u ledjima, samo se drzi sto dalje ;-)
Joj kasabe, majko mila.
brisi cistacu sa sa-x brisi. komentari glupi ko noc. najbolji mu je onaj bez komentara.
moras biti glup i ne kontati mnoge stvari pa da vidis provokaciju u komentaru pod fotku sa zastavama. zafrkancija, citat iz filma Kuduz u kojem Avdo Sidran govori kako da se postavi zastava, cista zeza i slucajnost...
http://www.youtube.com/watch?v=bZ437fJOxuM
Kakv je ovo komentar ispod slike sa zastava Panjeta bolan. Pa ti hoces fakat da izazoves neke reakcije ili bijes ili sta vec. Ali ovo su ciste provokacije. Kakve bolan rebulicke i partijske zastave ??? I slike su odron.
Šta ovo piše na drugoj slici? Teheren.