Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao predstavnik djikana iz balvangrada javno kazem da je Sarajevo najkljepsi grad na planeti i da je sarajevo glavni grad cijelovite BiH. Kako ja kao djikan koji se prezivam Bosnjak da kazem da su bosnjaci izmisljena nacija?
Ovi novonastali jesu izmišljeni,posto se Bosnjastvo nikada nije vezalo isključivo za Islam.Nego kako to,Bosnjaci a hoće da govore Bosanski jezik,komedija.Vidio Alija neće Srbi i Hrvati da su Bosanci pa ne htjede ni on,zaboravio da se jedini ko fol borio tu za cjelovitu Bih,grohotom da se čovjek ismije i za stomak uhvati
Ja sam pravoslavac prezivam se Bosnjak a moje prezime je staro preko 1000 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do neki dan kukali zbog vrucina,sad fol željni Sunca,sami da se ima sta srat
..yedi govna napaćenko.
u nas setaju a rvati salju pozive rezervistima..
hladno.... brrrr. nije ovo više vrijeme za bašte.
Pazi top komentara na vijest o sunčanom danu... Ko ima gdje, pakujte kofere i bježite iz ove ludare na vrijeme.
KAKVA VIJEST JBTE
primjeti se manji broj papaka sa torbicama...dobar znak
...glede pojma "đikan" u prilogu. obratiti pažnju na godine :) http://vukajlija.com/djikan ...glede tzv. jahića, jedan iz plejade "akademskih građana" sa dijagnozom srbofobije.
moj commie, đikanom se i prije opisivo srbin iz ruralnih dijelova, odnosno ''teretnjaci'' srpski, papani iz vukojebine, koji kad se naloču počnu teretnjačke pjesme sa sela, samo vrlo rijetko se upotrebljavo, a sad ćemo ga česće upotrebljavat iz tehničkih razloga....
...đikan je prastari termin. definira balkanskog primitivca, neovisno od plemenske pripadnosti. jasno, priučeni fašista jahić je jednom opštepoznatom pojmu "originalno dodijelio" nacionalnu konotaciju. čini se, da bi bio "kvalitetan" četnik ili ustaša. od pomenutih je, još kvalitetnije, savladao "tajne zanata".
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
ahahahah Jeste se to odvojili od RS, a kazu BiH. Gledaj majke ti gradova ni jedan iz RS. Zasto necete zajedno sa RS da budete, niste fer. Klix vas trola opasno.
valjalo je danas pobjeci na planinu iz ove maglustine...