Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi vrhunac bio kad bi sad sam sebe pomilovo :) hahahhahaha ovako nesto samo jos ima u ovoj drzavi cccc
isto po jajima
ma jok ovo je po brankovicevom zakonu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taman,je general trebao petokolonaše pitati za nešto!
Neko je pokušao da uzme zakone u svoje ruke. Pa, ima li nekoga ko će to spriječiti? Ima ! Samo mu treba samopouzdanja i samopoštovanja, Vama pišem, NARODE!!!! Počistite svoje avlije,! Počistite VELIČANSTVENIH 7! TRAŽITE IZBORE U oKTOBRU, ALI OVE, 2013 GODINE!
Ne daj se Zivko...kmerima koji su ti sve i namjestili i onom gusinjskom kepecu...glavu gore uskoro ce oni umjesto tebe tamo gdje im je i mjesto
tata nedzad te j.ebo p.ickice jedna izbjeglicka
Smrad koji je ponizavo sve postene gradjane , ponizenje za sve gradjanje bi bilo kada bi dobio manje od 10 godina robije. Ko nezna ljude koje je pomilovo nek i ne prica nista...
Jebem vam majku fašističku !!!
mamu ti četničku je*bem pi*čko komunjarska
komunjare...pišam vam se na vašeg boga tita ...
i zasto ovaj nalickani iznosi u javnost svoja misljenja i slucaju budimir? eno mu sud i sudija i nek njima osporava navode optuznice. misim... boli nas *** sta nalickani advokat misli ili zeli da mi mislimo da on misli.
Samo glup narod može glasati za SDA već 20 godina
Ako SDa bude mogla ista uraditi,a kako stvari stoje mocice,onda ce Budimir uskoro biti na slobodi....ali narod neda on ce da istruhne u zatvoru...dosta je nam do grla ovih lezihl***vica...20 godina nas kradu...ma dajte vise.
Advokat Nedim Ademović tvrdi kako je predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) Živko Budimir postupao prema Ustavu FBiH kao pravnom aktu kada su u pitanju konsultacije s potpredsjednicima FBiH u vezi s pomilovanjima. Vidi ovog kretena,znam da ti je ovo posao,ali takve kao ti sto brane ove lopove treba zajedno sa njima razapeti..
Ne bih se začudio da Budimir i u zatvoru nekoga pomiluje.
aha, po jajima
Da je on radi u skladu sa Ustavom, konsultovao bi se i sa Podpredsjednicima, a ne ovako na svoju ruku ;)
sve vam kriminalno, SDAovsko j...m !!!!! Dosta vise branjenja kriminalaca kao sto je Budimir u reziji SDA stranke !!!!!
mrs *** ti budimir majku
je*bo ti budimir sve četničko