Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krkan pokušava da se izvuče odgovornosti za pljačku, pa zato i spominje referendum i to samo spominje jer ako dođe do referenduma to je već udar na državu BiH što će doprinijeti o nestanku zločinačke i genocidne tvorevine jer takav referendum je poziv u rat.
dodik samo izaziva zapad,ko biva rus ce mu pomoc,samo moze izgubit i ovo sto ima,pa da funkcija predsenika rs bude na nivou nacelnika neke opstine..
Protjerati i pobiti sve nesrpsko iz tog nekakvog entiteta i jos fa nazvati srpski je jassn znak sta se zelilo uraditi... sad opet izazivaju bilo kakve sukobe cak i oruzane celnici tog nakaradnog entiteta dok oni imaju mogucnost da se ispale u neko sigurnije mjesto a narod da gine ukoliko dodje do rata... a ovakvom politikom ce doci garant
Ma da, tako se to zove. Hajde stisnite vec jednom krme dodo o tome pili vec godinama, jase na referendumu kao kakav majmun. Hajde usudite se vec jednom, dosta tog laznog evo od ponedjeljka. Priznajte sebi kakva ste bijeda vec jednom. I da vas drugi drze za miuda.
Urad`te ga više pa i pužu golaću se povraća više kad to spomenete....
....baš ste naporni......raspišite referendum pa da vidimo što će se desiti.....
Jad i bijeda.Nemaju za hljeba a opet puse ove fore.Ako nasjedne RS na ovu zamku Dodika tesko im se pise.Ako stvarno mislite da radi za interese naroda stavite na papir sta je sve do sada postigao I STA SVE NIJE?? Gadis mi se politiko!
.... postigao je puno....za sebe i svoju kliku.....american dream......
rs je gradjena na etničkom čiščenju, genocidu, i drugih ubijanja zločina koje su učinili na ne srbima.
i ovo će vam potvrdit što sam naveo naša draga bosanka Nikolina Balaban iz Prijedora, koja se bori u svom gradu da dignu spomenik ploču za 100 i neku ubijenu bošnjačku dijecu 92'
@jekpot, @glas-razumaglas-razuma ja sam realan i dosta puta kritikujem pa i bošnjake i hrvate, to što pričate nije istina, istina se tumači kroz škole u ovom slučaju historije a problem i jest u školama rs-a gdje tumače lažnu historiju i potom dokazuju da nemaju dobru namjeru prvo svom narodu pa zatim ostalim u Bosni i Hercegovini.
Što babi milo to joj se snilo....Prva prepreka vam je Ustav....