Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci ljudima da nesmiješ a ne nećeš upuštai u secesiju BIH,jer bi vas nestalo sa ovih prostora a i ovako niste sigurni majmune!!!
Da Laktasenka nema, trebalo bi ga pod hitno izmisliti! Niko do sda nije nanio vise stete Genocidnoj tvorevini od njega, i u politickom, a posebno u ekonomskom smislu! Sa ekonomskog aspekta Genocidna tvorevina je potpuno unistena, bez ikakvih cak i dugorocnijih sansi za oporavak, a na ekononomiji pociva sve, pa tako i politika!
izgleda da ce dodo umjesto na dedinju svoju rezidenciju dobiti u sarajevu jer je odlucio da bude predsjednik republike bosne
G-din Dodik ima način da FBIH i RS udruži u jedan entitet > REPUBLIKU BOSNU Ako to uspije, može biti i predsjednik.
NE POSTOJI VEĆI BOSANAC OD DODIKA joj kako vas čovjek masla da je srbin :)))
e moj Mile ti sto po.se.res i pojedes...Da vam\' bi sad da vratite vrijeme unazad do Deytona pa da drugacije krojite Ustav vidjeli ste da ste po.pusil sa mnogim Amandmanima na Ustav posle 95\'.glup.ani jedni.A vi ih, ej Srbi, usvojili a sad bi da ih ukidate...Mislis da ti nece ovaj File ovo isto reci...Vazda si mi Mile bio zanimljiv, zbog tebe mi nikad nije dosadno hhahahahaha...
JA NE ZNAM CEMU SE VI RADUJETE BOSNJACI, JER JE JEDINO STO JE 100% SIGURNO JE DA SE NECE VRATITI R. BOSNA I HERCEGOVINA, UNITARNA DRZAVA. NE ZNAM STA MOZE BITI, ALI OVO JE 100%. BILO KAKVI LJILJANI I TO, KAO DRZAVNI SIMBOL, NAUCNA FANTASTIKA. ;)
Nemamo ti mi brale bez JNA i Srbije , jaja za to
Nebrini \"@Mrav-11\", Daji će prenijeti poruku \"zeleni zub\".
PRIJE SVEGA ZELIM POZDRAVITI TATU DODU POZDRAV OD ZELENOG ZUBA - K0PILETA SANDZACKE QURVE SRPSKA DOVEKA
GOSPON MRAV, MI U BIH PRICAMO IJEKAVICOM PA TE VJEROVATNO MINISTAR NIJE NI RAZUMIO STA MU PREDLAZES ZA \"L E K \"
MOJ SAVET MINISTRU: Koristim ovu priliku da dam savet Ministru unutrašnjih poslova Srbije, Ivici Dačiću: \"AKO BURAZERU IMAŠ PROBLEMA PROBAVNE PRIRODE, PREPORUČUJEM TI STARI DOBRI NARODNI LEK POZNAT U ČITAVOM SVETU HILJADAMA GODINA: BELI LUK SA HRANOM KOJU KLOPAŠ, BURAZERU\". Mrav, Sarajevo, BiH.
ZNALI SMO MI TO SAMO SMO CEKALI DA TO PRIZNAS . JOS DA TVOJI SUMARI TO SKONTAJU ..
SVE SE SAZNA: Hej \"hsp-mostar\" ... iz tvojih komentara, i iz tvog nika, može se zaključiti da si ti jedan od onih mafijaša iz \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju genocidno-mafijaške tvorevine kalibra \"republika srpska\".
Vidi mog Mile lep ko go.vedo !!!! Mile Ljubavi po.pusi ti tvoj verni fan !!!! Free genocidna i Laktasi
Pod hitno da nas Mile Cudotvorac odcijepi od \"nametnute BiH\" aaahahaha I da ne zaboravi sa sobom ponijeti Rajkeca Vasica aaaahhaha
Umalo da zaboravim Svi Vi koji ste nas do sad posjetili Hvala Vam Mama jednako kao i seka imaju mengu Tako da smo odlucili ovaj tjedan obustavit rad pogona Ipak ako je hitno Ja sam tu Oprao sam su_pak a seka me je naucila kako da pusim i gutam Vama ostalim da porucim .....SIKTER