Zimsko računanje vremena
0
Ne zaboravite pomjeriti kazaljke na satu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ehh shicko kretencino, niti si pismen niti si skolovan. U Bosni i Hrvatskoj lokalna varianta cirilice se pisala dok su kod vas samo popovi znali staro slovensku cirilicu. A od Karadzica ne bi ste ni to imali da nije pokrao njemacke ideje i preradio ono sto je vec postojalo. Cirilica je razvijena od staroslovenske cirilice i glagoljice, a ta pisma od starog grckog koje je razvijeno od fenicanskog. Isto tako i latinica potice od fenicanskog. Pozdrav sa zapada.
shicko 24.10.2009. u 17:53 Da vam nije ;Srba;Glupaci -Nebih bilo svijeta !Kada cete doci pameti, znate li da nas je srbin ;Vuk Karadzic\"opismenio ,-srbin \"Nikola Tesla\"osvetlio,Samo vas ni \"Alah\"nije u mogucnosti prosvetliti,a ni osvestiti,a nije vam jasno ni da ste sada u FBiH,bez prisustva Srba,vratili se 800-to godina unazad ! Zato vam je mnogo pametnije da se necemu ucite i nesto naucite a ne samo da \"lajete\"je za to ima KO ja od prirode namijenjen ! Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\" Eee jesi pismen,nema govora..
Steta sto je taj tvoj Vuk Stefanovic Karadzic preuzeo pismo od Bugara, ali boli ga briga nosio je FES na glavi ! - Osim toga malo se opismeni klocu jedan by GOSPODA
Sta bi na ovo rekao smrdljivi r.e.i.s. c.e.r.i.c?
Da vam nije ;Srba;Glupaci -Nebih bilo svijeta !Kada cete doci pameti, znate li da nas je srbin ;Vuk Karadzic\"opismenio ,-srbin \"Nikola Tesla\"osvetlio,Samo vas ni \"Alah\"nije u mogucnosti prosvetliti,a ni osvestiti,a nije vam jasno ni da ste sada u FBiH,bez prisustva Srba,vratili se 800-to godina unazad ! Zato vam je mnogo pametnije da se necemu ucite i nesto naucite a ne samo da \"lajete\"je za to ima KO ja od prirode namijenjen ! Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
1. simo popusi nam qurcin€ 2. spavamo sat duze :) :) :) 3. slika 10+
libo me racku za vremenom, ionako uzivam od socijale. spavam dokle hocu, a imam vise nego ovi glupi sljakeri. ko vam je kriv kad nemate mozga. samo i dalje grbacite za mene. moram ici maznuti cevape i pivu, a vi se drzite one titine red, RAD i disciplina. ko u firmi bude zabusavo ceka ga otkaz. hahhhaaaa....
A sta ces valjda ih je neko prokleo(mislim na ove iz laktasa)pa moraju da mrze sve sto je normalno a da vole sve sto je naopako......zalim ih!! i ovo dolazi iz centra BIH iz najljepseg grada SARAJEVA.
Kod ovih u Laktasim se ne mijenjaju kazaljke na satu vec kalendar. Vracaju se u XVI vijek.
i to iz centra glavnog grada bosnjakistana ;) misli papak iz laktasa pametan, a nije ni svjestan koliko je šupalj.
E bravo majstore al si mu rekao svaka ti cast......
ZAISTA SMIJESNO ZAR I OKO OVOGA SRBI MORAJU DA PRAVE BAUK.A STA CES TAKVA SU NACIJA...
to onda znaci da ce kod nas vrlo brzo opet ljeto, dok kod vas u laktasima uskoro dolazi hladna i teska zima ;)
Na 24 posto bosnjakistana vrijeme vec odavno ide unazad.
Slika je................ yebeno dobra! ;)