Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obicno.puno muke ni za sta! Svje je to lijepo,krasno ali uvijek ostaju samo prazne rijeci.Od cijeg zvuka imam hronicnu glavobolju. Naravno da je gos.Komsic upravu!I na nasu zalost jedini koji nas cesto upucuje na surovost stvarnosi koja nas okruzuje!
Dobar je Komšo!
sta ste ocekivali misevi kosic ko malo djete kad ima proljev malo malo sere pa i ti si nekakva vlast konju jedan svi krivi ti dobar ko zlatni ljiljan...
Koga jos interesuje sta Komsic ima da kaze? Nevjerovatan primjer kako covjek moze da zivi u potpunoj iluziji! Najgori je od svih njih...
Na tipkovnici ??!!!% Dapaće.. Evo ja sam u dijaspori pa imam kvačice i razne taćkice na tipkovnićiću ! Kao sto je rekao Komisic, i ovi gore sa prvim komentarima, Biden je zaoprave samo i dosao na kahvu.
http://www.hercegbosna.org/forum/index.php u diskusijama se dobrodošli i umjereni muslimani-bošnjaci. Ostali su, zna se, banirani. :D (dosadna muslimanska dijaspora nema pristup forumu, jer server ima filter koji automatski banira sve korisnike koji na tipkovnici nemaju kvačice čćžšđ :))) )
Hrvatski član predjesdništva? Vi mora da se šalite???
kad procitam ili cujem rijec patriota odmah se userem
@Komsic je jedan od rijetkih politicara koji se zalaze za naprednu ,cjelovitu i evropsku BİH a ti bez argumentacije ne valjaj gluposti i ne kvari ugled patriote Komsica
@ @nada Dabogda ti Dodik bio dozivotni a jedini *ebac, a ne dao ti love ni za zhvake Crko na tebi,amin Zlatni ljiljane, ponosu nash, vrisni im onako kako samo ti to znas Voli te tvoja BiH.
>U posljednje tri godine BiH nije napravila korak naprijed nego veliki korak nazad\", rekao je Komšic.< Zahvaljuci i njemu. Neka sebe ubroji u te.
Mozda i jedini politicar u BiH koji najlakse osvaja poene, nonsalantno, bez da mrdne malim prstom, samo se oglasi ponekad, na pravom mjestu i u pravo vrijeme, sto bi rekli ulicnim zargonom, \"guzovace\" dodje do svega, ko bubreg u loju zivi i sepuri se okolo, ni oznojio se nije!!!
Od Drvara, preko Sutjeske i Neretve, do Tite...to su putovanja i izjave za starije generacije i partizanske porodice, koji jos pamte...ondak preko Srebrenice, rudarskih nesreca, RS, Dodika, Srbije...za srbomrsce...izjava do izjave. A ekonomije nigdje, skola nigdje u njegovim govorima, nigdje puteva, nigdje pruga, nigdje nauke i kulture, opismenjavanja, fabrika, niceg...gola ljustura!!!
bogme, nema nam druge nego zavrnuti rukave, i praviti SAMI svoju drzavu....nema vise humanitare, socijale i tako to... Sve sto se desava, desava se jer su oni tako htjeli.
On je samo nasao formulu kako da se dodvori biracima, ko je taj tip ljudi koji glasa za njega, nije tesko pogoditi. Skuplja jeftine poene uglavnom se oglasavajuci povodom nekih dogadjanja, inaca je teski beskicmenjak i nista dobro ni pozitivno nije uradio, odnosno, nema nikakvih djela, samo izjave ove i one.