Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako pogledate komentare koji dolaze iz dijela BiH naseljenog vecinskim bosnjackim stanovnistvom, necete moci da ne uocite raskorak izmedju zvanicne politike, koja se zalaze za ravnopravan suzivot svih naroda BiH i ponasanja popracenog izjavama kojima se demonstrira upravo suprotno. Siri se govor m rznj e, negira se nacionalnost Srbima i Hrvatima u BiH, te im se porucuje da napuste drzavu ukoliko ne prihvacaju bosnjacka politicka rijesenja nepovoljna po ne-Bosnjake. Rijec je o sirenju govora mr z nje i pozivu na genocid (iseljavanjem ne-Bosnjaka). Postoje zakoni kojima se regulira takvo ponasanje na internetu. U svakoj pravnoj drzavi bi takvo ponasanje trebalo biti popraceno odgovarajucim akcijama.
Koji je pajac ovaj Cvetkovic, bruka za Srbiju, nebi znao sam ni pertle svezati bez Tadica
Ma evo mene na Palama i kakva je tu koristi, prava vukojebina. Jedva čekam da dođem u Sa hahahah. Bujrum Srbi samo vi dolazite, svakako ste za to plaćeni da poboljšavate međudržavne odnose. Još samo da platite ratnu odštetu za agresiju i sve je potaman. Elhamdulilah
Polako uspostavismo kontrolu i u Sarajevu . Svaka cast Gospodo .
Ser.onja ne sedim ja za kompom ko neki kre.ten bez zivota. Oces doci do mene ?? oces majke ti? Ajde daj mi adresu neku gde da ti posaljem podatke i gde cemo se naci ajde fraj.ercino pic.ka li ti mat.erina lap.rdava!
ha nema odgovora, to sam i predpostavljao piz.do jedna ku.kavicka, da imas iza sebe JNA vrisko bi na sav glas, a kad trebas sa nekim lice u lice onda se usutis kao pi.zdurina... svi ste vi c.etnici jedne obicne pi.ckice za koje ja imam lijeka... dobicete vi svoje, i to uskoro... idem ja sad a ti i dalje budi samo TASTETURA RATNIK
Misliš da je jad*ovanu mesto u hagu?
hmm, jel to trta? kakve veze ima sto si u dijaspori? ti se ne brini za mene kako cu ja tamo doci... samo mi reci kad i gdje? ostalo je moj problem....
Dva losa gllupane joj da mi te sad u ruke uhvatit jesi iopasan po netu ej al stvarno da mi te sad u ruke dobiti posto ja nisam u bih nego dijaspora ali volio bi da te sretnem ono STVARNO!!! Zeleni zubi znamo mi to za jadovana zato i sedi gde sedi . Ko sto on ko je.be narod tako i narod njemu ko je.be njega pa fino u haag!
Naravno da postoji. On se zove Željko Komšić. Koga je potrebno ukloniti sa političke scene BiH ukoliko je BiH stalo do opstanka bez stalnih tenzija jer jedna trzavica proizvodi drugu i obično sečijaši iz Sarajeva započnu kavgu.
bilj,ana-rado,va.ne ne prodaji oru.žje rad.ova,ne mus_lim.anima,šta će reći narod rad.o,vane rad_ovan-MA KO J_EB*E NARO:DU MA:TER !!
hmm, mjesas me sa nekim, ako si tako jak reci mjesto i vrjeme pa da ti PROTJERAM razanj kroz guzicu na usta, za svjedoke koje koga, dopustam SA-X-u da sve snima na video kameru, da ne bi bilo kasnije \"TRI LOSA UBISE MILOSA\"... posteno?
Slusaj zeleni zubi idi peri zube te jadnice i pusti se ti h vise ped.era samo ti to na pameti. A ovome a gde da ti napisem tu da svi vide il imas neki privat nesto pa ajde da vidis balavca.
ok. hajde reci mjesto I vrjeme gdje da se nadjemo pa da mi \"polomis zube\" balo balavi
@COKATI-a Tebe niko više na ovom portali i nesmatra za ozbiljno ti si Pipin pandam. Cokata,kažeš-nema Bosanaca..- Cokati,cokata,ima ima i bit će ih zauvijek a tvoje razmišljanje uvijek idu u pravcu fasi.sti.čkih izljeva kojima te tata i mama učili Cokata bela,podu.dlaj ga Bosancima,naravno ako si punoletna.