Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija srbi hrvatska hrvati bosna bosanci dovidjenja prijatno
Uvijek se nađu ovakvi kreteni da pričaju o brizi za državom. Onaj koji je prije samo neki dan zabio glogov kolac u još neraspadnuto tijelo, rušeći ustav i temelje ove zemlje, ima obraza da priča o nekom zakonu. Došao je ovdje kao nižerazredni igrač, namlatio se love i unio zlu krv u ovu vukojebinu. Gori je onaj ko ga pita za mišljenje, jer se dovoljno pokazao.
\" općina Žepče pozitivan primjer funckionisanja multietičke sredine. \" Tako je da, funkcionisanje multietničke sredine, općina sa 55% hrvatskom većinom i 35% bošnjaka, od čega 17-20 % čine bošnjaci u selima na jugu općine koja se oslanjaju na Zenicu. Hvala Bogu da \"funkcioniše\" kad mi ne postavljamo bombe bošnjačkim zastupnicima, sjetite se incidenta sa vozilom medzlisa ili kako već se to zove, odmah ste digli galamu na nas, a kad se ispostavilo da je se zapalilo zbog kvara od vas ni oprosti ni izvini. Što se tiče Inzka nek se goni.
PODUDLAJ ga dobro obrezanim...SLATKI SU I NE SMMRDE...! Vi serv-srbi ste najveci TERORRISTI I UBBICE NA SVIJETU...! SRBIN===TERRORA I TERRORIZAM...!
DA SE ZNA-MOŽDA NISU BAŠ SVI MUSLIMANI TERORISTI,ALI SU SVI TERORISTI MUSLIMANI,STOKO POTURČENA LOJAVA..
pa g-dine Incko prvo ti ne poštuješ ovu državu i njen Ustav niti zakone a tražiš da to rade drugi...
Pogledaj samo naslova,pa ne mogu vjerovati gdje zivim,ne moze opcina ni entitet alimoze Inzko i međunarodna.Jadni Bošnjaci sta cete samo kada vas međunarodna prestane stititi,jadni ste....
Pa ja ne znam šta se ti čudiš, odavno je poznato da ovo go.vno od portala ima za cilj istrebljenje Bošnjaka i podjelu BiH sa srbima, škutorima nikad nije bilo za vjerovati, izdali su \'93 izdali su i sad, to je jedna ološ koju treba iskorijeniti i naš Zlatko to odlično radi, prvo će im uzet pare, a onda će otić u svoju kvazidomovinu da traže soli...
Sudeci po tvom prljavom jeziku cini se da sve sto u komentaru stoji na tebe se odnosi. Nauci da pricas - tvoj je jezik tmine i uzasne, zasljepljujuce gluposti.
Nama ne treba tvoj krnji engleski da se izrazimo sa dostojanstvom. Mi jesmo Evropa a drzavu cemo braniti i sami ako zatreba. Vi ste se vec odavno prodali Rusiji, a Rusija niste.
A ti, Valentine MajMoončiću, kad ga popushiš veleposlaniku MajMoonu, možeš? E, neće moći, sve će biti blokirano za jedan dan, pa da te onda vidimo, i tebe i tvog MajMoona, i vaše reketaše, crnokošuljaše, mesare, konobare i ostalu fashističko-nacističku bagru!
DOSTA NAM JE SRPSKO-HRVATSKOG TERRORIZMA I FASIZMA...DIKTATURE I SRPSKOG TOTALITARIZMA...!!! D E M O K R A C I J A Z A B O S N U i H E R C E G O V I N U...!!!
MUSLIMANI SU TERORISTI
ZLOČINCI PROTIV SUDA OSUĐIJE NJIHOVE ZLOČINE 80 POSTO SRBA
kad bi RAJA IMALA POSLA I VIŠE HLJEBA NEBI SE HRANILI NACIONALIZMOM I POLITIČARI BI SE MORALI OKRENUTI SVOJIM OBAVEZAMA NE ŠIRITI NACIONALIZAM I TAKO OSTAJATI NA VLASTI
Ajde poturice sad svi u jedan glas po cemu ste poznati ajde svi inzku i zapadu u guz... HEEEEELJP BAAAAAZNIJJJAAAA ĐEENOOOSAAAJD HEEEEELJP
Mile mi te volimo.