Počinje kampanja
0
"Ne brže od života!"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Emire: Ma sve je to u redu, ali kad covjek ima uslove za to. I ja sam na pojedinim mjestima kroz Njemacku znao ici i po 245-250, ali to je kad su tu tri-cetiri trake. Ali kod nas su uslovi takvi da ne treba dozvoliti vise od 70 (eventualno 90 na auto putu) i treba strogo kaznjavati. Kad kazem strogo, onda mislim strogo, 300-400 km pa da odma pola plate ode. I vozacku odma treba uzimati na 3-4 mjeseca za jace prekrsanje... pa nek ga stisnu. A izmedju ostalog, ja licno ne volim brzinu... ja volim ubrzanje... Znaci od 0 do 100 za 5-6 sekundi... e to je \"kick\", a od toga se slabo gine...
Ja volim voziti brzo. 120-160kmh ga razvalim i opaaa!!! Nikad mi nista nije bilo. Obicno vozim noci i kada je vedro, bez kise/leda/sranja.
Ma kakvi \"educirati\" itd., UPAMETOM GA RASPALITI PO VUGLI PA ĆE DOĆI SEBI: http://www.youtube.com/watch?v=Ts0RzNh7lHg
obično golf dvojka ocam
Zbog cega se zabranjuju pojedincima postanje komentara a kad se pogleda kakve bljuvotine od komentara prolaze. Ili potpuno zabranite ili pustite da se slobodno komentarise a za nepodobne ima ip...
Brzina je na trecem mjestu kao uzrok fatalne nesrece. Papanluk i seljakluk je na prvom. Seljaci nas okupirase a to se odrazava i u saobracaju. Njihova bahatost je nevjerovatno. Na zalost takva stoka rijetko pogine ali zato zavale druge. Majmuni za zelenim pozicionim svjetlima i upaljenim maglenkama po danu trebaju biti spresani zajedno sa svojim govnima od auta (95% VW)
ne brze od zivota,ali brze od svjetlosti buahahahaha
@statistika-BRAVO! Lezeci policajci po citavom gradu! Apsolutno se slazem!
Potrosio je Harisov ministar Muhidin Alic silne budzetske pare na isplate ekspertskih Komisija za sigurnost drumskog saobracaja pa nigdje rezultata i svak idan sve vise ljudi gine na cestama. I ovo je suplja prica samo da se zamazu oci narodu da oni kao nesto rade i da se trude kako bi pokrili svoje dobre plate.
Treba samo ove lezece \'\'specijalce\'\' postaviti po citavom gradu pa ce malo sutra \'\'dvesto na sat u krivinu\'\'
opet slupana auta po gradu?