Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko najvise insistira na povratku... Zna se.... Vratite predratne stanovnike Srebrenice u tu opstinu,pa ce biti Bosnjak. Tako cete omoguciti i nebosnjacima da se vrate u predratne domove, Ilijas, Vogoscu i druga mjesta, odakle su protjerani.... A ako necete, onda nemojte kukati na etnicko ciscenje, jer ste i vi dovoljno dobro ocistili Federaciju od Srba... Uostalom, eto popisa jos malo... pa ce se pokazati gdje je sve izvrseno etnicko ciscenje
A što se to ne bi smjelo dozvoliti, ko si ti, šta ti želiš od Srebrenice, takvih kao ti je puno Sarajevo, samo kupite sebi i pravite vile a od srebrenice pravite nekakvu grobnicu kao fol neki status, neki simbol ma more ma.rš tamo svi, novi načelnik će biti iz Srebrenice a ne iz Vogošće, Hrasnice ili Bajine Bašte...
Pa SDA je najviše uradila da ne bude Bošnjak, a sada se tobože pojavljuje sa nekim zahtjevima. Je li SDA usvojila ovakav izborni zakon? Jeste.
Nek bude bolan ko hoce, ali da je covjek, a ne zvijer u ljudskom obliku.
A tek naslov ,,Ne bi se smjelo dozvoliti da čelnu Srebrenice ne bude Bošnjak\' je za petice hahaha ali na fakultetu. Nema veze idemo dalje. Čini mi se da je od Deytona prošlo 17 godina. Mislim da se neke veće promjene što se tiće povratka neće desiti jer je večina prognanih već sebi odredila pravac u životu tako da bio načelnik Srbin ili Bošnjak , narodima koji žive na tim područjima neće biti ni gore ni bolje.Postoji čitava hijerarhija vlasti pa mislim da niko nikog ne može zayebati.
Još kad bi \"novinari\" www.SDP-x.com znali da se pridjevi, iključujući i pridjev bošnjački, pišu malim slovom... Al\' to se uči tek u višim razredima osnovne škole, to je problem.
sve se nesto mislim sta bi mogli trazit dje bi nam bio kraj da nas je izginulo milion
Ne bi smjelo , bolan Adile radis li ti stogod da to ne ,,bidne``? kakva je postala ova usljiva i za vlast gramziva SDA ne bi me cudilo da stave Mladica za nacelnikaSrebrenice.Mozda si ti kakav cinbenik kod Tihica pa to i uspijes.A sta je to cinbenik? Jel to ona Franjina rijec koju ti brze bolje nauci koristiti.
Bice bosnjo! Bice bosnjo! Ne brini se, ako nista drugo naci cemo ga u Potocarima!