Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da ovdje ima dosta Turaka, volite dzamije i takve stvari, a pravi te se ludi da je ISLAM i TURSKA, dakle da su zaklali nasega kralja i ovu jadnu zemlju okupirali. Sramota je biti Musliman i isto vremeno govoriti o nekom Bosnjastvu. Pravi Bosnjak nikada nemoze da bude Musliman i da voli Turke! Al sta cemo Bosna je jos uvijek okupriana od Turaka koji se sada pretvaraju u neke tz \"Bosnjake\" jeste inteligentni... Bili ste manjina 1890, pa ste se pocili kotiti, i sada imate relativnu vecinu, i sada kofol neki Bosnjaci ! hahahahahahaha izivinte ali ovo je smjesno, kakvi bosnjaci i islam.. Bosna je previse nastradala od vas Muslimana, nekaze se Od Kulina bana i dobrijeh dana, dakle vrijeme PRIJE VAS MUSLIMANA!!
ovo je 1. cetvrtina, na kraju ce sve ovo biti Srbija...
ja bih jos dodo naziv za Skolu Bosanska Srbija pa onda bi bili 1:1
ja neznam sta vas srbe toliko muce djamije kada ste ih i vi u srbiji i to u beogradu imali oko 100 djamija je bilo .Citajte srbi malo istoriju izgleda djaba otvarate skole vidim da nista jos niste naucili.Turci su vam cesljali zene od vasih pra,pra ,pra.,citavih 500godina a toliko ni srbija nije stara.Turci su vas i razmnozili zato vas ima toliko.I jos da vam kazem nepismena cobanska bagro bosanski muslimani nisu nastali od turaka oni su se protiv njih borili.
Kako, bre, kad je eno na Palama?
Halo Zorane! Ti si na pogresnoj raskrsce skren\'o! Srbija i Beograd ti je 187 km od Pala.
bošnjak sam. mrzim Dodika, ali šta da se škola zove Jamajka ili Zambija??? Niko se ne bi ni osvrnuo na to....ali na Srbija svi imaju nešto reć... Nismo ni mi uvijek u pravu...
Ajd je zapali, sta cekas, sto prijetis preko interneta, ne smijes prici ni tabli gdje pise opstina Pale, a nesto tu dzihadises, a sto se tice sjemena, ostace ono dugo ovdje i praviti male Srbe da stite Srpsku od fanattika kao sto si ti.
bez obzira sta milorad dodik radi ili kaze- on to cini po svome i niko nemoze da ga zaustavi!! jos bolje: nikoga ravnopravnog nema da ga zaustavi!! zasto se to desava- to je cudan fenomen!! ni jedan politicar nije u stanju da na vrijeme reaguje!! dok se u federaciji svi samo svadjaju-milorad radi po svome i ide po svome pravcu!! trabalo bi takvih igraca i na federalnoj strani - bila bi to onda interesantna utakmica!! sta drugo da se kaze...
Ovaj tip stvarno nije normalan.... Nikako nerazumijem kako je majoritet gradana RS:a mogao njega izabrati kao glavni!
Pa ko te tEra BREEEE da slusas ta imena? Zato, najbolje ti je da ides svojoj matici, pa ces cuti Miloko, Persa, Sandala, Salveta, .....i jos mnogaaaa sErbska imena....
Ovom nazivu se moze zahvaliti Tihicu,genocidnom spiricu,i svim Bosanskim uspavanim patriotima,sad ce vas genocidasi pisat s visoka,tj,iz Bruxella s genocidnom lidijom.Hajd pisni sad ak smijes tihicu?! Genocidna tvorevina ce uskoro postat drzava zahvaljujuci se tihicu i ostalim saveznicima genocidne!FUJ na sve izdajnike i lopove sto unistise nasu drzavu! BiH4EVER!
@ Yeah A kako se ti zoves pogani vlaska.... Culibk, Guzina,Kravomuz,Pekmez, ... Sto ti je kmet
ovaj dodik je mentalno bolesni politicar .Ako ime Srbija ne vrijedja nikoga zasto onda nijae dao naziv Turska ili Hrvatska. Sve su krivi ti nasi potkupljivi politicari sto su dopustili da se takve stvari desavaju.Takvih glupih imena skola nema cak ni u srbiji.Neka vam je bog svima na pomoci i kriv je narod svih stranaka sto slusaju i podrzavaju sve ove nase cobane od politicara.
Naziv Skole moze a naziv okupiranog djela Bosne i Hercegovine ce uskoro da NASTANE