Komentari (420)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sahtovi odahnuli.
svaka cast za komentar http://lajker.com/kad-pokusavam-da-dobijem-paznju-zgodne-cure-preko-puta-u-baru/
Najbolji komentar ove godine ahahhahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
zasto je ovo vijest? iz Bosne odlaze mladi, obrazovani, doktori nauka, ljekari, razni majstori pa koga je onda briga sta radi ovaj lijeni krezavi idiot koji je mislio da ce zivit na guzove od neke lijeve nagrade ?!?!
Svi ti koje si nabrojao idu da rade, a nazif bi na socijalu, imao je nazifaga dobar posao al ga hebe sto nije volio rano ustajanje...
GURBET OSTAJE GURBET
vidi mu kljove hehehehe
stara kineska koja se svakim danom dokazuje: cigo se najvise boji vode i rada!!
Nije tacno, nemojte generalizovat, znam ih koji su vrijedniji, kakve veze ima da li je rom ili neka druga manjina, ljude se diskriminise, nije ni cudo sto je vecina njih na dnu, pogledaj malo kako romi zive u Njemackoj, gdje ih ne diskriminisu i gdje imaju uslove. Nedavno sam jednom romu iz njemacke radio ogradu i tip mi je platio vise nego sto treba i jos me castio, to od bosanaca nisam dozivio nikad.
Idi smece jedno...
Eh moj Nazife, ides u Njemacku opet. Sve bajdalije, ne trebas raditi, a lova stize, pa kada te opet deportuju, a ti opet ponovo put na noge. Imao je dva posla, ali nasao da mu ne odgovaraju. Kako ostali rade u komunalnom i nisu i invalidskim kolicima? Nazif nije za posao, nije navikao raditi cisto ko suza.
@esmasehMože on ići al će ga vratiti opet
Sta ce prodat,kad ga opet deportuju nazad?!
Steta,a mogao ga je u staro zeljezo odnijet. Mora da se zavalio covjek na barbutu,pa sad opet pravac Dojcland i shana majka. Oni pakuju,a zene iznose cekerima.Kad padnu,onda se ciganke raskrevelje,pa pocnu onu klasicnu Eto ubijte nas sad vi kad nije Hitler,aj nana u logor nas opet trpajte.Policija onda kaze,dobro je samo suti i nemojte vise bite..I tako do beskonacnosti,ahahaha....Imaju najjacu foru za azil,u dvije rijeci.
njegov je meĐed, nek radi sa njim sta mu je volja, nije mu se radilo u komunalnom pa sta, ima vas i ovdje desetine nezaposlenih pa ne bi cistilo ulice. nek trazi svoju srecu
Jedan od zdravijih komentara, svaka cast, da ima neko i normalan ovdje .) Pola njih ne bi radilo, samo se prave pametni i se*endaju, i guraju nos u sve i svasta, a ne vide sebe. Al hajd nek se*u, nego sta diskriminisu ljude samo zato sto su manjina, ee stvarno smo jadna nacija, necemo mi napredovat ni za 100 godina jos, mi se vracamo u srednji vijek.
Ovaj cigo je bas smijesan...bas me zanima sta ce u njemackoj radit..
Sigurno ce biti direktor neke velike kompanije, cuo sam imao je neke ponude iz simensa i bmw, mislim da spekulise ko mu vise ponudi....
ode srebreni medvjed za srebrenik...
@sexator, makar ostade medo u BiH, gore je sto ode Naziv visoko obrazovani kadar...
Dosta više i ovoga kukavelja. Najlakše je kukati, jer svako ima neki razlog za to.
je li srebrEni ili srebrni?
naruseno zdravlje a moze Zeljezo skupljati.i to je posao.nije navikao da radi
sta ces drugo ocekivati od cigana,cudi me da ga dosad nije prodao za stoju.
pametno i sretno ti