Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mocna vojna operacija Armije BiH
Čamac!
Koliko su ovi srbocetnici ocajni govori i cinjenica da se njihovi komentari nalaze nakaceni na top komentare u 9 od 10 slucajeva... Mislim, visiti na glupavom portalu 24/7 i docekivati vijesti gdje ce po ko zna koji put demonstrirati svoj primitivizam je psihicki poremecaj koji se moze jedino sprijeciti kosuljom koja se kopca na ledjima.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Veliki i ponosni dani BH istorije.
Dzaba? Neka si se ti ispalio u dijasporu, pa je iz nje sada najlakse lajati...
Ako je tako kao sto kazes, jel fkt mislis da bi sad sjedio u sred Sarajeva u svojoj kuci da je bilo drugacije? Samo neko ko nema ni osnove logike zakljucivanja moze tako nesto izjaviti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvog maja napadnuta je fabrika eksploziva u Vitezu i radio-relejni centar veze JNA na planini Vlašić. Drugog maja napadnut je Dom JNA u Sarajevu, kao i Vojna bolnica koja je gađana „zoljama” i bestrzajnim topovima. Napadnut je i Školski centar JNA u gradu, a na obližnjem poligonu u Pazariću blokirano je 250 učenika i pitomaca vojnih škola. Na zgradu komande Druge vojne oblasti otvara se vatra iz mitraljeza, minobacača i artiljerije. U zgradi ima poginulih i ranjenih. Sve apele da se prekinu napadi, da se poginuli i ranjeni evakuišu iz zgrade Komande, muslimanska strana odbija i nastavlja sa vatrom.
Sjecam se Zenunjevogi, zadnjeg javljanja. "ima ih mnogo a mi nismo pripremljeni, ovo je vojska koji nadolazi i pucaju na nas". Srbi, fuj, zlikovacki tujrskim qurcem napravljeni zlocinaci
Gosp. Bivsi predsjednik USA dolazi ponovo nakon 20 godina u Srebrenicu! Golemo. Sesir dole. Sta je covjek i Licnost.
Bilo bi lijepo da se malo cesce sjetite ovakvih operacija i nasih heroja i vojnika i sehida koji su dali zivote za ovu zemlju
sve junaci posle bitke , bilo neponovilo se ..
Jedna od najvećih pobjeda Armije BiH, izvedena pod veoma teškim uslovima. Da smo mi U Sarajevu izveli samo jednu ovaku operaciju mnogo bi drugačije bilo.
kakva je euforija bila 7 muslimanska na alahu ekber je to uzela i došli bi do banjaluke da ih ameri ne zaustaviše,mada danas niko više lajkat stranice armije bih nesmije zbog mira u kući,to je seljački
Sjecam se kada su bjezali chetnici sa Vlasica u gacama i bosih nogu. Pitao sam se da ih nije kakav uspavani medo potjerao, kad ono """ hrabra """ VRS nasla se licem u lice sa naoruzanom ARBiH . VRS je bila jaka samo protiv civila, jer pad Vlasica, Vozuce, Ozrena, Bosanske Krajine itd. to dokazuje. Hvala vam mocna Armijo RBiH
"Oslobađanje Vlašića bilo je prekretnica koja je omogućila operacije koje su rezultirale spajanjem dva krajiška korpusa, 7. korpusa koji je predvodio Alagić i 5. koji je predvodio Dudaković." hahahahah samo fali da je HVO i HV omogucio spajanje http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/4/45/Western_bosnia_fronts.png
Hvala vam Borci i Sheidi sto sam ziv danas ! Hvala ti Armijo Republike Bosne i Hercegovine jer vi ste bukvalno sa motkom na tenkove osvajali ,porazili ste tkz junake koljace ! Odbranili mene moju sestru moj Grad moju Drzavu ! Nikada vas nece zaboraviti vasi drugovi,sugradzani ! Sehidima vjecni Dzenet da vam dragi Allah podari ! Poginulim borcima ne muslimanima Vjecna SLAVA!
Vozuca,Krivaja,Celic,Greda,Macak,Vis,, I to je samo pocetak Imali ste oruzije i sve ali niste imali ono sto je najpotrebnije niste imali srce ! Nije borba nalokat se i klati zene i djecu Vec je borba i srce u borbi kada branis zenu i djecu ... Razlika izmedju nas izmedju naseg sklopa razmisljanja jer kao da Albert Anstajn prica sa Neandertalcom !
Nisam znao da srbende ovo ovoliko boli, vidi ih što su se skupili na članku ko u dobrovoljačkoj :D :D :D
HALO KLIX, KAKO BRAT? Zašto nije moguće odgovoriti na ovoliku mržnju pojedinih (ne forumaša već BUDALA) na vašem portalu?
VELIKO HVALA MOMCI ZA SVE !!!!!!!!!!!!!! Nekad se pitam: A, gdje su sada ovi momci sa slika koji su preživjeli rat? Ne bih rekao da su na rukovodećim pozicijama ili u državnoj službi.
evo ih ovdje, komentiraju :D
Evo da odgovorim. Učesnik sam ove akcije u kojoj me je u nekoliko dana Bog ili sudbina (kako ko voli) 2 puta spasio/la od smrti. Prvi put kad smo tek došli gore i proveli noć pod omorikom na velikoj mećavi ( tada su me drugovi spriječili da zaspem i trgnuli iz prvog sna pred svitanje, a da nisu, ne bih se probudio, a drugi put kad sam ranjen, nevjerovatnom srećom - lakše. Sada sam državni službenik u Vijeću ministara BiH.
pa sto ne ukinete komentare na ovaj clanak, ovo smece sto komentarise nije vrijedno ni pomena ove operacije
Sječam se kao danas. Mi djeca po Travniku skupljali municiju po kućama, sunčane naočale, majke kuhale hranu za vojsku. Bili su to, iako ratni, ipak fini dani puni hrabrosti, slave, ponosa. Vječni rahmet generalu Alagiću, jednom od največih sinova Bosne!!!
I na kraju su nasi izdali Alagica i poslali mu specjalce u kucu da ga u pidzami iza ponoca uhapse!!!