Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e, Bosnjaci samo se brukate po svetu mi ne mozemo dozvoliti i da nas brukate i zato cemo pod hitno proglasti nezavisnost samo da se zna da sa vama nemamo nista pozz iz ljepseg entiteta tj buduce drzave Republike Srpske kako samo divno zvuci
@ dotakli_smo_...: prijedlog je pravi, samo je problem sto ga nece niti procitati ovi kojima je namijenjen. A STO SE TICE OVE VISE PUTA PONAVLJANE LAZI DA JE POLJSKA ODLUCILA DA ODUSTANE OD KANDIDATURE NAKON FANTASTICNE DIPLOMATSKE OFANZIVE, PRAVA ISTINA JE DA JE POLJSKA ODLUCILA DA ODLOZI KANDIDATURU ZA SAVJET BEZBIJEDNOSTI UN-a ZBOG CINJENICE DA JE U ISTOM PERIODU PREDSJEDAVAJUCA EVROPSKE UNIJE A TO JE VELIKI ZALOGAJ CAK I ZA DIPLOMATIJU KAO STO JE POLJSKA. OVO TREBA DA PROCITAJU I PRENESU SVI NOVINARI A I SVI OSTALI NA DRUGIM FORUMIMA KAKO BI SE SPRIJECILE DALJNJE LAZI DVOJCA ALKALAJ - SILAJDZIC!!!
dokazite da ste u pravu pa neka sven i haris u slijedecih 15 dana odu u Brisel kod Haviera Solane i u New York kod Ban Ki Mona. eto jednostavno ako odu hare i alkalaj i susretnu se sa ovom dvojicom likova onda je vijest koju je plasirao vecernji list laz. vrlo jednostavno i bez nepotrebnih demantija. cekamo!!!!!!!!
Ma Hare je nepoželjan i u BiH, a kamoli u UN-u
Jeste bre, ko to nama ože da blati sve ove silne uspjehe ?!