Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah sto ce dušmani imati besanu noc... Ovo njih najvise boli... Nije lako veceras biti Mile estradni umjetnik... Nije lako biti nazor srbin ili hrvat... Al je ljepota biti BH navijac!
...do prije pola sata ste ih sve popljuvali (igrače)...sad bi im stražnjice ljubili...malo mi muka od vas...
Tebi savjetujem da "nam" se qrca napušiš. jer bojim se da te niko ništa nije pitao...
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
koji klocevi
Još se uvijek nadam da će stoka ispasti,žestoko ću navijati za Litvaniju i moliti se.
za ove sto se javljaju sada i govore pola sata do zavrsetka utakmice dok se gubilo sve se najruznije izgovaralo nasim zmajevima nije bas istina, normalno ako se gubi a tako vazna utakmica da si i ti sam nervozan i kazes nekom igracu koji pogrijesi a trebao si tako i opet sjednes i navijas, a za skrtela, muhu onoga i weissa za njih ne mogu nista garantovati:)
Nisu to navijači, nego neiživljena stoka
a nit je to policija, neg ustaška garda
radije se bacite na komentiranje sarajevke i željine stoke zbog kojih nijedna utakmica nije prosla bez ''belaja''
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta danas radi za pare podaje sebei i fameliju dabi dokazo je veliki patrijota, sto je reko marijan sinoc dodzi u nabolju Raju i bices covijek :)
ja sam jednom pokušao boravit u mostaru al mnogo mi je dosadno bilo.
Ultrasi su najvece picke!
svaka njima čast..
klasicno balijsko supkanje...
dokazali ste u fildzan dijelu bosne dok je u hriscanskom dijelu tj. u jedno 73% bosne vladala tuga zbog izgubljene tekme slovacke repke...
a nama Bosancima drago.što mrzitelji svoje zemlje tuguju. crnki te od muke dušmani!!
čuj dušmani!
Brate su vjecito u belaju. Kod njih uvijek lom.
ultrasi fasovali od kotajnera
vratite nam palice....vratite nam palice...
Od malih nogu kapicu bijelu i petokraku na celo.....crvenu ,naravno.....dijeli bonbonu bio Ante ili Mujo......budalama jos rat u glavi.....-idite u Siriju i ostani te dole sretni i veseli do kraja svog zivota.....kakve budale,nevjerovatno....
A da ne serete i vi civilizirani. Isti djavo ovaj put sa musale krenuli, prosli i iduci put ce krenuti sa rondoa i tako u krug. I onda serite jedni drugima kako su necivilizirani. I uvjek se dodje na tu liniju razgranjicenja. A ako cete traziti razloge za osvetu tipa ovo ti je za ono i tako, nikad ovo prestati nece. Pokusajmo biti normalni
Nemojte se svadjat po forumima Bosnjaci i Hrvati 90%Hravata navija za BIH ima onih extremnih a oni su manjinaa a ija kad Hravska igra bilo skim osim sa BIH navijam za Hrvasku zakoga cu nema mi niko blizi.
potpisujem 100%.. eto I Ante tajno u kući navija za Bosnu. :-)