Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastali se Muslimani i raspravljaju da li je proces Mladim Muslimanima montiran,,,vrhunac gluposti....
Znaci i turski predstavnici su Bosnjaci ?
A KO CE DRUGI??? da nece slucajno srbi raspravljati, odnosno iznijeti podatke o tome kako su ga NA-MONTIRALI?????
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Hoćemo li se i narednih 200 godina žaliti na hudu sudbinu i za sve nedaće opravdanje tražiti u drugima, u montiranim procesima, urotama, tuđim veliko-državnim projektima a sami sebe SAMOPOKORNO svoditi na OBJEKT.... Možemo li se ikada zapitati da li MI možemo BOLJE, umijemo li mi pokazati snagu i odgovornost za ono što radimo, hoćemo li mi ikada početi raditi, djelovati i MISLITI kao SUBJEKT.
Ovo je jedina sloboda do koje se do sada u Bosni došlo: Sloboda da begenišeš predsjednika.
Dobro je što ste sastali, ali morate da se složite da se ondašnja država branila od rušitelja bilo koje nacionalnosti sve do 1985. Poslije toga su nacionalisti nabujali i potopili sve što je iole valjalo, a nacionalizam pretvorili u rat, pa u grabež svega što je bilo i sagrađeno i urađeno. Bošnjak vam se zahvaljuje na zlatnim kašikama i 23 godine izgubljena života svoje djece i supruge. SAMO DRŽITE UBLEHAŠKE SIMPOZIJUME - NAROD BEZ POSLA, GLADAN I U OČIMA OSTALA DVA NARODA JADAN! SRAM VAS BILO, KO JE OD VAS IZ PROCESA I VAŠE FAMILIJE OSTAO NA ULICI, GLADAN , BOS I BEZ POSLA. fUJ!
Jel i ova pogana zamotana bula neki bosnjacki intelektualac ili je ona eto tako tu
To što je zamotana ne znači da je bula, bula je ženska osoba koja je završila medresu tj. islamsku školu. A druga stvar to što je pokrivena ne znači da je glupa i neobrazovana za razliku od tebe koji si ograničen ko balkon. Očito nemaš pametnijeg posla nego vrijeđati sve koji nisu kao ti.
Алиjа Изметбегович je био жидов
Ne postoji drzava na svijetu, da su se porodice ciji su clanovi porodice lezali u zatvoru zbog ovih procesa toliko obogatili kao kod nas...da li je moralno...legalno...hm...gledamo i trpimo....nemocni...
Alija Izetbegovic SIMBOL MIRA I SLOBODE
Te 1983.g,trebali ste da se pobunite muslimani a ne 92.g,sad bi mozda bolje zivjeli ali se svi bojali ili se sakrivali (ukraj guzicu) iza komunjara, ja mislim da je i jedno i drugo...!
"Sve je moguće tamo gdje vlada ludost, a razum čuči u predsoblju kao slabo upotrebljiv sluga." Derviš Sušić - Hodža Strah strana 33.
Bar neko ko zna kako se navodi citat i izvor:)
Hahaha čuj "naučnici" hahahahahah pogan fašistoidna došla da brani svog babuku, danas ti svako može biti naučnik kod nas, a nauke ni na mapi...
jesi vidio kakav je vakat dosao da i muslimani budi naucnici a ne samo srbi sa romanije i raznih bih suma, kako je to bilo prije rata :)
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS..........Živjela RBiH i Ustav iz '91
Jasta je nego bio politicki motivisan. Velikosrbi su cijelo vrijeme ratovali protiv svih drugih, MUslimana, Hrvata, SLovenaca ...
Musliman je pripadnik vjere...
Ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija, HVALA TI PREDSJEDNICE ZA NEZAVISNU DRZAVU BiH, ZA ZELENU TRANSVERZALU TURSKA-KOSOVO-SANDZAK-BiH, koja danas postoji, HVALA TI ALIJA.
Nabijem na ku*ac i Aliju i komplet njegovu kriminalnu familiju koja danas hara ovom državom kao da su naši djedovi i očevi bili njihovi robovi a mi njihovi nasljednici. Haram vam sve bilo i sjeme vam se zatrlo dabogda.
I da dodam HARAM vam bilo sve čime danas raspolažete a u šta su moji preci uložili svoju pamet i znoj, u ratu strahove i krv.
Je*o ti konj mater, ovco. Nabijem na ku*rac sve vas i vaše velike vođe koje su vam važnije od vlastitog života i budućnosti djece.
Alija Izetbegović je trebao da odgovara za ratne zločine i za sve ostale kriminalne radnje koje je počinio tokom rata, ali i prije njega.