Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijesno. nasoj armiji stranci daruju nase topografske karte. commi, reci im kako se JNA odnosila prema ovim stvarima i ko je mogao imati topografsku osim JNA
Bolje da su donirali neku lovu a ne karte koje vise nikom ne trebaju
Sta mislis ko je pravio karte za Armiju BiH. Tad je Geodetski zavod to znao i umio, a pogledajte sta se sad desava sa tom firmom, a mi se klanjamo i zahvaljujemo za milostinju.
ma ne mozemo mi u bosni ni malj napraviti a kamo li kartu!
Nasi veleumni politicari su unistili svoju vlastitu proizvodnju odlicnih topografskih karata, pa sad cekaju milostinju od drugih. Stvarno se trudite da stvorite nezavisnu BiH!
pa zar nemozemo ni topografske karte sami da isprintamo nego moraju biti \"donirane\" bog ga mazo.....