Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceto, Vehabija mali i veliki Turcine, Dodik i slicni usredocite se na Natasu ex ambasadoricu ili razgulite sa ove teme. Zar vam nije dosta vise??? Vezano za nju nemam nikakvog komentara. Nije vrijedna toga. Idiot ostaje idiot zauvijek. Kakva nam je drzava nije ni cudo da ovakvi kao Nata \"sepure\" se po Sarajevu i cijeloj nam drzavi. Rade sto hoce i ne odgovaraju za svoja djela. Natasa, fuck of!!
e vidis ima istine u tvom postu a to je da su Srbi rasa a vi ste pleme, koje se otelo kontroli... i zato je Federacija rezervat za vas i vase istomisljenike
Srbi su nečista rasa!
JA KAO PREMIJER BH ENTITETA KOJI JE USTAVAN KO ČUČAVAC U VANJSKOJ HALI SAM VAM HTIO REĆI DA SAM DRAGU GOSPOĐU VODUŠEK OTRESAO SAMO SRIJEDOM NAKON RADNOG VREMENA I TIME SAM HTIO DA PROŠIRIM DOBROSUSJEDSKE ODNOSE IZMEĐU RS I SFR SLOVENIJE
Keno duso, jedno je sreco moja klevetat a drugo je govorit istine, RS je genocidna tvorevina i to nije kleveta nego istina i naravno da se osudjuju takvi ispadi Vodusek. Pazi zlato sta pricas, jer ima jedna koja zlata vrijedi a to je : bolje sutit i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju !
kuja slovenska
Izgled, drzanje i stil oblacenja ovog pretisa zvanog Natasa Vodusek, mnogo vise odgovara kakvoj provincijskoj kelnerici ili shalteru \"dami\"... Eto koliko nas Slovenija postuje i shvata ozbiljno, pa nam za ambasadora posalje ovu zajapurenu drolju... A i ne cudi me.... Elem... nadam se da ce joj muz nastaviti gdje je zadnji put stao... Od mene ima punu podrsku!
Njej se že po obrazu vidi, da ga rada šljoka... Pozdrav u Sarajevo.
Kad bi svi razmisljali k\'o ovaj Keno, kako bi lijepa ova drzava bila...
ma četo volim ti mamu!!
Allah će svima da vam sudi, bezbožnici! @vehabija drugi nick, molim te
I JA TURKE ! STA CES SADA TURCINE.
VOLIM SRBE !!!!!!!!
Mrzim Srbe!!!!!!!!
kome ti pricas...?