Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi volimo životinje, tako i pse, ali je došlo do toga da se mora birati između djece i lutalica, tako da se te lutalice moraju što prije smaći sa ulica. Nema druge.
i sad će ti se javiti keroljubac i napisati ti kako si ubica kako je pseci život i život djeteta isto bla bla bla
@Semum, apsolutno se slazem evo ja cu prvi pokrenuti pitanje da se od tebe i ljubitelja pasa kao ti uzme 120KM za eutanaziju! Ako cete vi svi ljubitelji finansirat eutanaziranje ja sam odma za da se to uradi ako necete onda ne serite vise!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
99% građanstva protiv 1% ljubitelja ''zvjeri sa ulica''.....već 5 godina se aparthejd vrši nad građanstvom od strane ljubitelja i njihovih zvjeri sa ulica...DOSTA JE VIŠE DISKRIMINACIJE !.....keroljupce i zvjeri sa ulica u istu kafileriju !
e svaka ti cast, i ja djelim tvoje misljenje. treba pod hitno proglasiti teroristima organizacije Dog trust i ostale koji su upropastili grad i gradjane, i pod hitno provesti kontrolu o njihovim fondovima i ostalim stvarima.
Nikad, NIKAD svom psu necu staviti brnjicu! sta treba, da ga lutalice izgrizu pred mojim ocima, a ja da gledam? hoda na povodcu, socializovan, i nigdje na svijetu mu ne treba brnjica, samo kod nas! konjska kola i volovi mogu ici gradom, krdo lutalica je u redu, ali moj pas ne moze? e pa moze! a njegov izmet cu sklanjati tek kad opstine budu sklanjale onaj za "svojim" psima! toliko od jednog vlasnika psa!
Sad me podsjeti kad su se prodavali kurbane u sred grada u parkovima :D Kod nas se sve moze osim kad se poljulja stolica vlastodrsca
OCTOBER Ti si prostacka vucibatina, zivotinja u ljudskom obliku. Usudjujes se zaklonjen izmisljenim imenom, kao vecina tvojih brojnih prostaka koji ti lajkuju, da vulgarnim rjecnikom, psovkama dostojnih Klix sinteraja, ispisujes svoje nicim utemeljene optuzbe i psovacke psovke. Hajd, vucibatino oglasi se svojim imenom i prezimenom da se nadjemo za tebe jedino primjerom mjestu:na sudu zbog vrijedjanja i laznih optuzbi.
NASTAVNICI, RODITELJI I SINDIKALISTI !!!!!!! onda neka se sklone sa ulica i svi pedofili, narkomani, potencijalne ubice, naoružane budale, provokatori, zastrašivači djece i svo ljudsko zlo zejedno sa psima, pa da budete rahat
Prvo njih iz Sda treba istrjebiti pa onda pse jer oni su opasniji od pasa.
sto mi brisete komentare...pedercine
Ma izrostiljajte ih ocam ba vise ne zanima me samo ih sklonite s ulica!
www.onlinepeticija.com/psi_lutalice_stop
A, evo šta kažu djeca! Pametniji od roditelja i prosvetara - sreća naša! http://doznajemo.com/2014/04/03/cetveronozne-izbjeglice-na-ulicama-ucenici-iz-velike-kladuse-napravili-zanimljiv-video-o-napustenim-psima/
lolita (natrag) u pm, i ne izlazi molim te.
Treba traziti i hitno ukidanje nakaradnog Zakona kojeg su izlobirai strani placenici i domaci fundamentalisti i traziti ostavke onih koji su glasali za usvajanje ovog Zakona. Hitno vratiti sintore na ulice!!!
postali smo afganistan sa ovim cukama na svakom koraku svi nam se smiju u lice
Dosli mi prijatelji iz Hollandije ove godine ne mogu se ljudi nacuditi koliko imamo pascadi , pa reko zasticeni su zakonom kazu i kod nas su ali poslije 30 dana ako se ne javi udomitelj eutanazija . Ovo kazu nema nigdje osim po onim Africkim zemljama , pa sta da im covjek kaze kakve budale ovu zemlju vode !!!!
LIKE za ovo al stvarno krajnje je vrijeme bilo!
Gdje se nalazi srediste Dog Trust-a? Cisto da povedemo akademski razgovor haha
isto smo trazili prije mjesec dana i trazili broj azila u praci nigdje nema
Saznao sam ;) nalazi se na Gorici blizu Hasan Kikic skole, dobra kuca pravo i oni to rentaju a kucu im kako sam uspio saznati vjerovatno renta Nedzad Brankovic ili njegova sestra nisam siguran, uglavnom dobra auta su ispred i cistacice imaju fazoni sve od para koje su dobili a nisu nista uradili naravno!
treba vama 1 hitler pogani ljudska.
lizi mi jaja majmune i vas treba takve debile uklonit odma jer niste normalni ni vi ni kerovi
mene covjek nap'o na ulici pa ga niko nije zaklao...a imam traume itekako
Haj ne seri !
nap'o me lik na ulici i trazio mi pare i mobitel... sta je tu cudno majmune
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
POKLAT BESTIJE LOGICNO!