Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEZ ZAFRKANCIJE , ZA SVE SU KRIVE PUNOMOĆI.KOD NAS SVE MOŽEŠ OBAVITI PREKO PUNOMOĆI , OTKAD SE RODIŠ DOK NE UMREŠ I ZATO SVAKA PREVARA I SVAKI KRIMINAL IMA U SEBI LAŽNE ILI FALSIFIKOVANE PUNOMOĆI.UKINITE JEBENU PUNOMOĆ OSIM ZA TEŠKO BOLESNE I NEMOĆNE!!!!!!!
Možeš li kako tu cigaru u žvalje gurnuti papanko !?
Da uz boziju pomoc slobode vise ne vidi dok je ziv (sto bi u nekoj normalnoj drzavi zaradio samo za lazi plasirane po avazu - onim najnaivnijim je dovoljno bilo vidjeti ankete koje su objavljivali nakon faraonovog hapsenja).
Koje sve urednik Indira ko krava ima 8 razreda Ali zato ima rosu za 80 muda
Vidovićka malo baca na Van Gaala
Bitno je da su polozile zakletvu, kao u Americi kad stave ruku na Bibliju, a vecina ne zna ni deset bozijih zapovijesti
avaz u službi vasve-do konačne pobjede. Sve što ne možemo dokazati, možemo izmisliti :)
A jes Indira zadimila braco mila.Ono moze biti samo lula.
Škija. Šta misliš da moš pušit "original" cigare sa platom od 5 stoja
@vodenicar2 Nema ona platu od 5 stoja.Kao urednica je primala 10.000 km a kao zena koja se vec godinama voda sa tornjakom je izuzetno privilegovana.Takvi su nedodirljivi.Svi ostali imaju plate 5 stoja.Caticka je u konfliktu interesa obzirom da cijeli Avaz i svi ostali znaju da je tornjak jase.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Botox Vasva!