Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo još da sebe ispravim - nije haman nego HAMAM, ali ti ionako ne znaš ni šta znači haman ni hamam! zatupljenom đaba pisati :-PPPP
kretenčino, dok je tvoja prapraprababa kilometre gazila u OPANCIMA do prvog potoka, Sarajevo je imalo haman...ali džaba ja tebi ovo pišem kad ti ne znaš šta je haman...kad je tvoj vlaški mozak zakržljao...
JA SE PODAPIRAM IZ PRAKTICNIH RAZLOGA!! NIKAD NE ZNAS KAD CE KAKAV ZAGONDZIJA NAIC ! SRAMOTA KADA MU POSLIJE SEXA SAMNOM OSTANE NA GLAVICU ZRNO PASULJA! I ONDA JOS TRAZI DA MU GA ISISAM ! MA , PODAPRAT I MIRNA BOSNA! OTAC ME JE UVJEK SJETOVAO-AKADEMICE SINE PERI SH_UPAK REDOVNO,I UVJEK CES GA IMATI CIME PUNIT!!!
Guzice ne peremo poslije svake velike nuzde, ali normalan covjek se svakodnevno tusira ! A vi u toku dana samo shu0pak perete !Ali problem je sto ne perete ruke poslije toga... Dzaba vam burek i cevapi...iz vase ruke ni orah .Pogan jedna ! Malo , malo pa vam u rostiljnicama i burekdzinicama , u bureku i cevapima pronalaze fekalne ostetke. Fuj gadovi ! Operite i zube poneki put , smrdi vam iz usta kao da ste iskopine sa Bara...
i jos nesto za svu vlahadiju koja se sjatila pa palamudi na ovom sajtu. skontajte samo jednu najbanalniju stvar - da ne perete svoje guzice nakon velike nuzde - i poklopite se i zavezite vise, smijesni ste
a ti lazni jeremy od 17.44h pistolj u usta gurni i rokni se
ja portala i govana
.
Evo zainteresovan kakve su rekacije javnosti na daljnje sastajanje i usaglasavanje povodom -Prudskog sorazuma- procitah par komentara. Pa eto da i ja kao jedan od glavnih protagonista tog dogovaranja kazem koju... Vidim da neki shvataju realnost sadasnjeg trenutka, poput ovog jeremy-a ( ovaj orginal) Upravo tako ! Od muslimanske BiH nema nista. Jasno je da je ona drzavna zajednica sve tri naroda i mi moramo to da prihvatimo . Inace ulazimo u vrlo opasnu i za nas tesku situaciju . Pozdrav od Sulejmana
Jeremy mi je rodzak(dajdzic) i on nikad ne bi nista ni za koga uvredljivo napisao.Zato mislim da ovaj fasista bezobrazno koristi njegov nik ! Toliko!
Zato bolesni covjece prestani se potpisivati mojim nikom , ne pogani ga svojim uvredljivim komentarima prema narodu sa kojim zelim da zivim u miru . Sve drugo nas vodi u muku i zlo ! Sram te bilo !
I svima nam je jasno da kad kazemo multietnicka , mislimo muslimanska...Iako nam je jasno da nikome vise te folove ne mozemo prodati ! Ali pravimo se budale .Mada je sve jasnije da ce ta neiskrena prica doci glavi drzavi BiH. Ufurali smo se da nas ima ko Kineza i da smo veliki ko Rusija ! Hm....budalestina...Pa svugdje oko nas su hriscani i mi smo ustvari u enklavi...I kockamo se previse. Pa valjda jednom trebamo shvatiti da ni Srbi nisu od juce i ako bi i doslo do sukoba, ne bi bio samo njima nego i te kako i nama...Opet !? Ima li iko normalan? Ovaj gore na slici mozda i jeste...mozda?A mi ga pljujemo i zovemo krmkom ?!
jos SAMO ovo i ne zelim da se \"dopisujem\" sa bolesnim likovima koji su ispod mog nivoa, koji kradu nickove. ni od koga ne trazim da bude na mojoj strani ali neka se pogleda ko je OVDJE prvi poceo da vrijedja!! nick AKADEMIK (opet ukradeni) 21.03. u 17.52 minute. samo toliko!
Shu-pak spominje ratne zlocine, a mi svi znamo da ih je i sa nase strane bilo taman onoliko, koliko smo ih mogli napraviti. Svi znamo , ali niko nece da prizna i da je medju nama bilo gamadi i Nasera i Caci i Cela i politicarske djubradi poput Ganica. Pa svi znamo da je ruke do lakata okrvavio onom djecom sto je napustala SA, u Dobrovoljackom. Ali uporno guramo svoje lazi... Ko da nasa go-vna ne smrde ! Vrjeme je da se svi u oci pogledamo.
Pogledajte ovu sliku gore, i procitajte moj predhodni komentar jos jednom. A ovaj idiot sto mi krade nik neka se stidi...Pljuc sram te bilo,gamad fasisticka !