Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je prvo bio "tumor", a sada je "uvreda za cijelo čovječanstvo"
Kixxer Samo se ti uzdaj u ameriku i izrael ;) istu ameriku sto ti je grad tvoj bombardirala? :) a sto se tice islama, nece ti biti drago ali svaki dan sve vise ljudi vraca se islamu :)
Upravo jedno istraživanje genskog porijekla i podudarnosti najviše će šokirati one koji su se busali da su “veliki i čisti Srbi”, te da nemaju ništa zajedničko sa primitivnim Srbima . Naime, današnji stanovnici Srbije najveću gensku povezanost i gotovo identičan broj kromosoma Y te podudarnost haplotipa imaju s Turcima, a to se uglavnom objašnjava time da su Turci tijekom pet stoljeća kolonizacije, osobito nakon pogibije velikog broja Srba na Kosovu, miješali svoje gene s domaćim stanovništvom. Veliko razočarenje za šoviniste i nacionaliste je velika pobjeda zdravog razuma i normalnih koji ljude ne dijele po naciji i religiji već samo na ljude ljude i ljude neljude.
Ne nastavlja se rat,nego agresija,okupacija od strane Izraela!
Dokazala se dugogdisnja tvrdnja,to jeste da najjaca sila svjetska Amerika je ustvari Izrael 2
70 jebenih godina!!! Zar ne može netko zaustaviti ovu stoku?
Svi smo Allahovi s.w.t i Njemu se vracamo !! Braco i Sestre , nemojte tugovati , Shehidi imaju posebno mjesto u Dzenetu In Sha Allah !!!
@kixxer Ocito si ti jedno nacionalisticko napaceno dijete koje voli da zajebava ostale po Klixu na nacionalnoj osnovi. Vidi se da ocito nemas pojma sta ces da radis sa svojim zivotom. I naravno ima jos balavaca na ovom Klixu kojima su citave familije nacionaliste. E pa stoko jedna poremecena, ja vam se pisam svima u usta.
kixxser koju mrznju imas u sebi , imas li majku , oca ,djecu tebi drage ,samo malo razmisli da mrznja vodi samo u propast , ljubav je najvece bogatstvo ....
i jos jednom UN i ostali svijet jednostavno gleda...
nije ih sramota cijelog svijeta.
Izrael polahko, ali sigurno ide ka svom nestanku, a nestankom Izraela nestat' će i Hamas. :)
Jbm ti m..mu Nacionalističku ,da Bog da ti se sjeme četničko utrlo za sva vremena,oca Ti ebem kixxer,idi učini civilizovanom svijetu uslugu uzmi pištolj i baci se na tu četničku glavu,smrt fašizmu sloboda narodu,i srbi I bošnjqci i hrvati bi se trebali boriti protiv četničke ološi kao što si ti ...
obozavam miris napalma ujutro ......................
SBB, druže, ne padaj na njihov nivo. P.S. Bajram Barećula