Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesmo zakukali kad je ono ugrijalo krajem aprila, pocetkom maja...vruceeee nam, sunce prziiiii...kakvi smo dobro sjekire ne padaju ;)
.......ma ko bi nama ugodio.......
sto se mene tice +40 mu bilo preko ljeta DONJA granica
malo mi je ova u sredini popravila raspolozenje tako da mi kisa vise nije problem :)
da mi je ko reko da cu morat grijanje ponovo aktivirat u zadnjoj sedmici maja reko bi mu da je lud ... ova kisa sad ubi al ce zato ljeto da bude ko u paklu - na tome mozemo zahvalit sami sebi tj globalnom zatopljenju...
Jesss nema heklanih cizama i majica bez tajica
pusti vrijeme ziku crnke hahahaha
onaj predosjecaj kad vidim clanak da ce vecina komentara biti na sliku koja nema veze sa clankom... i onda pogledam komentare.. kad tamo, upravo kako sam predosjetila
Nervira me kako smiju da ovo rade djeovjkama sa fotografije koje ni krive ni duzne ce da budu omalovazavane od strane perverznjakovica!
pravo da ti kazem, ne znam da li znaju da su tu, al nekako imam osjecaj da se ne bi bunile ;)
Ja da sam na mjestu ovih djevojaka ja bih Vas tuzio. Nemate pravo da prikazujete lica ljudi na fotografijama. Stavite samo blur da se ne moze prepoznati!!!
da hoce cijelo ljeto biti ovakvo, fresh
Najvise, ipak, volim mrziti sunce :/
Koliko se sjecam meteorolozi su govorili o tri neka toplotna talasa pa se usutili. Onda su se posvadjali oko snijega po sistemu "bice ga", "nece ga biti" pa se opet usutili. Gledam jucer TV,a tamo Englezi (meteorolozi) govore o izutzetno hladnijem vremenu za ovo ljeto i da ce prosjecne temperature biti debelo ispod visegodisnjih prosjeka,a toplotne talase niko i ne spominje. Medjutim Rusi (meteorolozi) rekose: "Prava vremenska prognoza se moze dati najvise 8 sati prije predvidjenog termina". Na kraju svi govore o ledenom dobu i globalnom zagrijavanju po sistemu "malo cemo se prziti", "malo cemo se mrznuti". KO JE OVDJE LUD, MI ILI ONI ?
ja neki dan govorim BBC-eva prognoza je najbolja al meni niko ne vjeruje
hajd,nek i poljoprivreda vidi hajra :) prosla godina,katastrofa,voce,povrce,ova ce bar u tom pogledu bolja bit..hajd sad zdra'o,odo 'cjepat' drva xD
Zukicu, potegni vitalni interes
Vala pozelio sam jedno 35 stepeni C
http://www.weather.com/weather/tenday/Sarajevo+BKXX0004:1:BK Ovo je provjereno.
Fino ce da natopi kompjere.
neće mi se učitat' poker, ja ću plakat' počet' : (
vrijeme je dobro kakvi su ljudi..