Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jednom od servijanskih ter-oriste je bilo prezime sretenovic, i boris grubesic ih je pod hitno vratio serviji.........to su servija i grubesci precutkali i SIPA...!
Ovaj atentat je pocinila SIPA sa servijanskim specijalcima i ter-oristima.......nekoliko mjeseci prije ovog atentata u bugojno iz servije su bila dosla dva servijanska ter-orista (oboica doktori informaike)
Nije to uradio ba Haris to je čista podvala njemu,to če se i dokazat...Haris nije upošte uhapšen ko stanice kako oni to navode nego 500 matar od nje i nisu ga uhapsili policajce neko specijalci,čudno odkud oni tu,vidi se da je dobro isplanirano,neznam jesteli slusali audio snimak premlačivanje Harisa i govor specijalaca da požure sa mučenjem jer dolazi policija...istina če izaci na vidjelo,nadam se da ce te se postidjet nakon toga.
koliko će nama još zla nanijeti te bradate spodobe, ovo je samo početak
Da su u americi neki fanatici ili sektaši napali policijsku stanicu i ubili policajca vec bi odavno visili i izvršioci i citava sekta.A kod nas se izgleda boje ovih bradonja.Nema ba njih puno,jedna akcija i sve bi se to dalo istrijebiti.I ne samo njih i sve ostale fanatike.
\"Tokom aktiviranja improvizovane eksplozivne naprave, koju je Čaušević postavio na zid Policijske stanice u Bugojnu, poginuo je policajac Tarik Ljubuškić, teže je povrijeđena policajka Edina Hindić, dok je nekoliko policajaca zadobilo lakše povrede.\" ovdje ispade da je već dokazano da je ovo uradio navedeni. Kad su b.a.li.je u pitanju nema presumcije nevinosti ?
sve bih ja ove vehabije ili obrijao i protjerao iz bosne. stoka
cuj \"vehabijski pokret\"...e prejako