Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato se hvala da su za 7 dana napisali preko 2000 kaznih, valja pare vratit, pa opet po narodu
IMA POLICIJA I ZAKON I OVLAŠTENJA ALI ISTO TAKO IMA I VELIKE POTREBE KOJE NJIHOVA PLATA NE MOŽE PODMIRITI I REZULTAT TOGA JE OVA SITUACIJA.
uhvatila ova murija iz skutoristana koga ili samo mene za muda
Dzaba im i Porsei kad nece da hvataju kriminalce, vec samo sicu...
A tek Bevandin konto kako se obnovio
Obio mi lopov kuću. Zovem policiju, dolazi ekipa i kaze: "burazeru nabavi kera, i ja sam"
@MrPolice Nemama pojma, kontam možda je i u pravu. Nekad nisam imao ni ključ od kuće jer je bilo nezamislivo da mi neko nešto krade iz avlije, a kamoli iz kuće. A ako bi negdje i bila krađa milicija je to uglavnom vrlo brzo riješavala. Danas mi se dešava da mi kradu cipele ispred ulaznih vrata, manijaci voze 120 kmh kroz naselje (kad ih zaustavi policija oni kazu "oooo rođo šta ima, kako si" i nastave 150 kmh), tako da bi u stvari trebao nabaviti lava ili leoparda.
Stari su bili u takvom stanju da kad su prenoslili predmet za suđenje Čoviću iz suda BiH u mostarski sud, ISPALO BEZ TRAGA I GLASA 50 originala dokaza za pljačku (stoljeća) i NEVINAŠCE NORMALNO OSLOBOĐENO !! :))
policija hnž/hnk- organizirani uniformirana naoružana banda čija je primarna djelatbost presretanje ljudi u autima i otimanje novca od istih ...
u Jugi je bio fico pa su sve lopove stizali, znaci nije do auta