Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je zaposleno i u kantonu 12 novih tužilaca pa se proslaviše u predmetu Memić. A sa ovih novih SDA-HDZ inspektora očekujemo masakr zapošljavanja u kladionicama ! :)
Nije da sam neki ljubitelj SDA ili HDZ-a ali nikako ne vidim da neko pljuje po SDP-u i SBB-u iako su oni jednako smece. Ne zelim reci da je tako ali imam bar subjektivni osjecaj da dosta komentatora promovise SDP ili eventualno SBB propagandu na klixu. Jos jednom smatram sve stranke smecem, sve su vec bile na vlasti i sve su jednako zasrale zato sam i napustio prije nekoliko godina zemlju. Samo sam protiv duplog morala tipa pljujmo po jednima i drugi ce ispasti bolji zato sto ih ne spomenemo :)
Borba crne (SDA) ekonomije, protiv sive ekonomije.
Ako će iole odgovorno radit svoj posao ovo upošljavanje bih podržao, ali bojim se da će bit k'o i dosad i da je ovo samo još 30 nemalih plaća narodu na grbači... Pa vi opet Baketu, malom Žutim babinom glas dajte . . .
Ako će iole odgovorno radit svoj posao ovo upošljavanje bih podržao, ali bojim se da će bit k'o i dosad i da je ovo samo još 30 nemalih plaća narodu na grbači... Pa vi opet Baketu, makom Žutim babunom glas dajte . . .
30 novih mitomana
jos 35 novih reketara.
Tih 30 inspektora vec odavno rade u poreskoj upravi i to na ugovor o djelu, preko stele. Ovo je nacin da ih se zaposli.
30 novih uhljeba i buducih sda glasaca, pomrli da bog da
Znači novih 30 SDA i HDZ uhljeba uhljebljeno u državnu strukturu. Hoće li i ovi proći na onim testovima ADS-a sa 68 bodova a otpadati oni sa 90-100???
samo ne znam koga ce vise kaznjavati sve se zatvara nisi ni poceo raditi oni te uzjasu ne mozes za njih zaraditi a ne za sebe
kad bi ovi htjeli, zatvorili bi po bosne u jednome mjesecu
jos jedna u nizu demagogija za zaposljevanje uhljeba
30 novih uhljeba na grbacu naroda a nece raditi nista kao ni njihove kolege ..
@zero.cool. pa kako nece nista radit...pa primat ce darove... jedan od primjera medjugorje... prije ces na gospu naletit nego na fiskalni racun
Koji li su ovih 30 što im je upala kašika u med? Ima li i jedan koji je već ležao za korupciju?
ima crna lista firmi u koje se ne ulazi..ja se borim da dođem na tu listu
Samo na neizdavanju fiskalnih racuna u UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA FBiH dnevno gubi 1 milion KM. A pdv naplate sebi objektni u dzep, platis mu pdv na ne-fiskalnom racunu koji njemu ide.
Preci racun nego sto je radnik prijavljen na crno