Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dar se nikad ne odbija !
TRAŽIMO HITNO HAPŠENJE multi-milionera Alana Forda zvanog hAmmer Jer Lagić, zajedno sa njegovim u njega Brojem 1 Prljavim Harijem koji je napravio više-milionsku vilu žute boje na Vidikovcu iznad Bosfora u Istanbulu!!! Pokradeni BiH građani i poreski obveznici!
Para na guzove nema brale.... Imao si dobar posao i dobro zaradjivao,a ti gladan.....Sve sto si stekao postenim putem,sve je palo u vodu...
pare nisu nestale, samo ih sada ima neko drugi.....
samo inicijali nije maloljetan
jest zasticen...ili iz ovog ili iz onog razloga....
odkad je to zlocin primiti dar,kada to radi nizi stalez onda je to zlocin a kada to urade funkcioneri onda to nije zlocin
Hapsi redom
Konobar i Visoka djevojaka u dimijama uzimanje mita putem dara zovu HEDIJA. Nakupili su za ovo godina HEDIJA nekoliko miliona. Samo im odnesi HEDIJU i kao VKV stolar sa kupljenom diplomom doktora u rs-u možeš operirati ljude i biti direktor Kliničkog centra.
Sad će uskoro biti uhapšen multi-milioner Alan Ford aka hAmmer Jer Lagić zajedno sa Brojem 1 Prljavim Harijem koji je napravio više-milionsku vilu žute boje na Vidikovcu iznad Bosfora u Istanbulu. Naravno u primanju šampioni u primanju dara su Konobar i Visoka djevojka u dimijama koji su stekli milione prodajući pozicije direktora za lovu. Njih dvojica zajedno sa mrtvim Gulumom od države su napravili stočnu pijacu.
političar? dr? mr? ko je?
more bit i inspektor i oni vole primati ovakve darove.
inspektori iz uprave prihoda, UIO, carina.......you name it........svi ga vole