Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazi ga Srbija jer se branio nije dozvolio da jedan narod ode u nestanak kako su bili zacrtali i javno u skupštini BiH objavili.
Hoce li ko narodima u BiH objasniti da je rat prosao prije 30 godina skoro? Evo samo pitanje za moj narod Bosnjake, ko se planira vratiti na svoja ognjista dan danas, i ko se vec vratio? Nije ni 1%...Mi smo realno izgubili 49% teritorije... Sad ko planira to kako vratiti, ratom ? Ja ratovati sigurno necu i prve sumnje da cujem da ce biti rata idem odavde. Niti cu ja niti ce moja djeca ratovati. Eto Kakiru neka brani, da ga vidimo!
I ko je god pametan neka ide, jer ovdje ce rata biti opet 100%. Ne moze me niko suprotno uvjeriti u to. Nije to vise ni zbog standarda niti zbog plata, vec jednostavno ova zatrovanost nacionalizmom je ubitacna, ne mozes ovo slusat vise!
tisina djikane!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek branio svoje a samim tim je prica zavrsena
A suti jado jedan bolje ti je nemas prava nista da kaues ama bas nista
Bio si nada za sve srebrenicke mladice pocetkom rata vidjeli su nadu u tebi a nada je opasna stvar!!!Ti si najveća nasa nesreca.... lopov,kriminalac,ubica nasih ljudi Akifa,Nurifa i mnogih ostali...
Nemoj Nasera naseg Gaziju provocirati, hebem li ti nanu vulin, i tebi i takvim ko tebi
To brigadiru, da sretnes Vulina i da mu te usi izvuces da budu ko u zeca, hahahaha
Očekuj BIA na vratima uskoro. Po meni Naser je najveća piqka iz devedesetih, rame uz rame sa arkanom. Da ti pobegneš i ostaviš svoj narod na milost i nemilost neprijatelju protiv koga se boriš je vrhunac kukavičluka. I vi takvu piqku slavite, to govori o vašem karakteru, slavite piqketine. Dodji lepi, Zabela te zove.
Imas dokumentarac, nije pobjegao nego je smijenjen 28.5.1995 od glavnog štaba ARBiH
Naseru Oricu tebi svaka cast. Srbija fantomska pokusava da izjednaci sve sto se moze izjednačiti. Mislili su oni zgaziti BIH cak 7 korpusa iz SICG je napadalo BIH i ginulo na tlu Bosne. Valja to sve sakriti i jos malo reci ce da smo mi napadali Srbiju. Kako samo lazete sami sebe. Nije djaba naziv za one grobnice sto otkrise preko satelita lazete 1 i lazete 2. U lazi su kratke noge tako da od Srboslavije ostade Srbija nesto malo veca od BIH. Samo polako u lazi su sve krave nogeeee.
Ne znam za vas ali svi polupismeni koji su se obogatili u ratu ne ulijevaju mi povjerenje. Bio je osuđen pa oslobođen, svašta tu ima za Slobinog potrčka...
HVO je suzdržan
Prepucavanje po portalima je samo ublehaska prica. Srbija svoje lagano ostvaruje a ti se Bosno kupaj dok drugi jbu
Oj' Nasere odavno si nam mio, šta si samo vlaha podavio! Selam za rahmetli Bratunačku brigadu tzv vojske tzv Rs. Puši ga kršćanska teroristička vlahadija, mrtve vam hebemo iz Kravice, Skelana i Šiljkovića. Ojha.
Živio naš GENERAL. Mi borci smo uz tebe. Nismo se bojali ni 92. A kamoli sad.
Zivio Naser!
Oni ti Ga Puše Nasere !!!!!
Vučić je djubre i gowno ali Naser je kriminalac i ubica, svakako