Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je smijesno. Jedan kriminalac koji je pola Tuzle reketao krajem 90tih dok ga nisu uhapsili sada dijeli savjete djeci, a Klix to prenosi kao da su rijeci Dalai Lame...
Imala sam 11 godina i sjedila u podrumu dok su mi dva brata bili na liniji kao i hiljade drugih momaka koji su se borili, a mnogi i poginuli da bi saa kriminalci vladali i formirali javna misljenja. Nije Naser jedini bio na frontu.. I pripazi na svoj rjecnik malo. Iako se ovdje moze svako kriti iza anonimnosti, to ne znaci da psovke i vrijedjanja imaji mjesta.
Mini moja, evo ti poruka od Muni u ovoj vukojebini nema poštenja niti jedan gram. Kakvi novinari i trice. U ovom džehenemu ništa nije nezavisno nego se radi onako kako ti naredi neko sa vrha. Ko je na vrhu ja ali sam sigurna i ti to dobro znamo. Sve su to teški interesi, imamo zlu kob da nas, nas poštene i radne ljude, 25 godina vode stranke pardon nazovi stranke ala HDZ i SDA i čemu se nadati? Bogami ničemu.
učite djeco da ne morate reketarit i iznuđivat pare od ljudi ko on
kalibasi tvoja varijanta je bolja :-))) ... namiče čoek sebi posla :-))))
Naser Oric je heroj a ne zlocinac !!! Sram vas bilo !!!
veliki čovjek ! Neka te Allah nagradi lijepim Džennetom za sve što si učinio za našu lijepu Bosnu i sve one koji su krv dali na tom putu da mi muslimani možemo nesmetano živjeti u našoj bosni da ih Bog nagradi Džennetskim baščama Amin !
dal si ti normalan? Naser Orić veliki čovjek? Jel ga znas licno pa tako pricas?
Znanjem nego šta, neka svi završe fakultete kao što si ti, redovno, učeći i dan i noć, godinama, nije šala.
Bio je heroj u ratu...,ali je jos veci shupak u miru...
Zar ovaj krkan da nam dijeli savjete sta da radimo sa svojom djecom...?!Odjebi...!!!
Sta ce ovaj obiljezavati, sto je zdimio i ostavio svoj narod.
Ići će u Dansku al kad odradit u ćuzi noćnu.
Nek je vama u zatvoru, pa makar i na dan :D
SOKANTNO- KLIX POKUSAVA OPET DA SAKRIJE VAZAN DOGADJAJ ZA BOSNJAKE Sandžak – Svečanom sjednicom Bošnjačke akademije nauka i umjetnosti, u povodu četvorogodišnjice osnivanja Bošnjačke akademije nauka i umjetonosti, zvanično je otpočeo sa radom Naučni centar BANU u Novom Pazaru. Sandžak – Svečanom sjednicom Bošnjačke akademije nauka i umjetnosti, u povodu četvorogodišnjice osnivanja Bošnjačke akademije nauka i umjetonosti, zvanično je otpočeo sa radom Naučni centar BANU u Novom Pazaru.
Iggy BL ZABORAVIO SI KAKO JE RAHMETLI ARKAN PROSO U NOVOM PAZARU??
Iggy BL ZABORAVIO SI KAKO JE RAHMETLI ARKAN PROSO U NOVOM PAZARU??
Svaka cast Oricu, tako je 100%! Pozdrav domovini!
Licemjerna Srbija,licemjerni Oric,licemjerni Balkan.Sada ce Bosnjaci stati iza Orica,Srbi u RS to gledati i grupisati se iza Dodika,uskoro je 20 godina od pokolja/genocida u Srebrenici i eto dobitka za nacionaliste :)
moze da drzi predavanje o pucanju reketa ovima sto ga u nebo dizu..pih..ako netko ima ratne zasluge treba ponosno da ih nosi do kraja zivota a ne da ih poslije koristi da mu se zmiri u obavljanju kriminalnih radnji i to vam je heroj???ajmo sada pucajte minise a tko zeli slobodno neka se javi da mu iscitam imena pravih heroja koji poslije rata zive od mizerne penzije a nisu ofirani i ukaljali svoju cast uprkos poslijeratnoj bijedi
je li da pobijedimo znanjem kao radoncic i zlatko lagumdzija? to i nije sporna izjava, ali iz primjera radoncica i lagumdzije se vidi da znanje nije dovoljno
Srbi,cetnici ili kako vam je volja samo da vam kazem jednu stvar-Oric se nije krio kao vasi heroji,npr.Karadzic neki kurcev iscjeljitelj a vas general prodavao neke slike po pijacama!Molim vas budite tiho!
@luna,ja govorim za vrijeme poslije rata
vluna,lijepo na miru procitaj tekst a onda odgovori a ne trcat pred rudo!
Oric nije mogao uci u Bratunac,Srebrenica bila okruzena i zasticena zona? O cemu on prica? Definitivno "Turbo folk heroj" uz to izvucen iz Srebrenice u kobnom momentu