Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Naser Keljmendi s platom od 360 KM kupio imovinu vrijednu 6 miliona KM", onda se naši građani, pogotovo penzioneri počnu žaliti, kako ne mogu preživjeti mjesec dana s platom/penzijom od 360,00 KM!? P.S. Paradoks bosanskog podneblja..
Covjek sa 360km mjesecno, ustedi milon godisnje. Svaka mu cast, nadam se da ce objaviti knjigu da i nasi penzioneri sta nauce.... David Copperfield je nula za Nasera!!!
@Yahel Upravo o tome pričam!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
o čemu vi serete..pa to se znalo od 98, ali niko nije reagirao , treba se pitati zašto i ko ga je štitio tada sjećam se kada je na V relu Bosne napravljen komleks odmah se znalo sve odakle nova....pustili ga 15 godina pa sada nešto kao otkrili... fuj država, fuj policija fuj sudstvo
Čovjek odvaj'o od usta.
Covjek stedi sto jest jest!! :D
Zajeb'o Chuck Norrisa !
keljmendi upropastio zeljeznice federacije. keljmendi napravio dug u elektrprivredi od 29 miliona km. keljmendi unistio bosnalijek. keljmendi opustosio penzione fondove. keljmendi unistio hidrogradnuu. keljmendi upropastio energoinvest. keljmendi razvalio postansku banku. keljmendi pronevjerio pare od autoputa. keljmendi razoro privredu. keljmendi razorio poljoprivredu. ja coeka sto je opak !
Ostvario mu se bosanski san.
Ma ljudi može to. Markica po markica i eto ti 6 miliončića. Samo strpljenja...
On i haver mu tornjak su pravi madžioničari,ovaj uštedio milion a onaj od prazne kese milijarde.Možda mu je kesa bila ko Aladinova lampa samo što je u lampi bio duh,a u kesi bakir i ostali lopovi koji mu ispuniše želju pa mu dadoše milione.
To je jedan gospodin... Trebao bi davati instrukcije i naplacivati...
važno je biti mošnjo i odmah sve mere :p
Sta znaci stedit...
Po meni nije do gospodina vec do onih koji su ga pustili da tako "privredjuje".Btw jedna od slika je pogresna.
....stara izreka.......policajac pokazuje sliku grada...........i drzave......a svi znamo kakvi su nam policajci....krezavi....masni....itd itd......pored svega ga kupis za cenera....sto znaci da su korumpirani.......eh ako je policija korumpirana.....da ne bude gradjanin te drzave....ja ne znam sta se cudite....neko dobije veci dio kolaca....neko manji....
Njemu je izgleda upalila ona "mnozile se, kotile se" mantra.
I onda kazu da Titina nacionalizacija i konfiskacija imovine nije valjala...hahah...moderni feudalni sistem...
Nije valjala onima kojih u tome nije bilo
Taj je imao 360KM, ali nemogu svatiti onoga koji nista nije imo pa sada ima i više, kako objasniti narodu kako sudije, advokati politicari imaja više nego neki kriminalci, spravom se zapitam koja je razlika izmedu sudije i kriminalca, a nemogu da se složim sa činjienicom da su sudije sve ispravne kao što tvrdi njihova komora koja jednostavno nikada nije ni provjerila niti jednog sudiu jer im vjaruju da apsurd bude teži i ono malo žalbi što je bilo je negirano i osporeno. Pravda je kažu spora, što se tiče BiH ja bi formuliso da je Pravda i pravednost imaju svoju cijenu ali oko te cjene je kako kažu dil ili ja tebi ti meni. A ovaj tip što pišete o njemu je piun koji niti jednoj političkoj opcij netreba i treba ga se riješiti, jer kada bi pisali oko političarima i njihovim bogastvima tada nebi postojali, ali pošto nemate muda i naređenje da to uradite. Politički igrači..
Ne mogu, ne bi... izvini ali "bode" mi oci.