Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitam, jer jedan "papak" je sada manje u parlamentu !
Dobro bi bilo da ova stranka pobijedi u Kantonu Sarajevo. Ali nažalost lijeno je nama Sarajlijama izaći na izbore. Izuzmemo li naravno ove stranačke glasačke mašine koje su izašle u 100% kapacitetu. Sarajevo je krivo za sve izbore od prije rata do danas. Glupost nije popravljiva, ali biti lijen i ne dati svojih 30 minuta jednom u 2 godine je bezobrazluk.
Ne znam ko ste "vi" ali slažem se. Sarajevo je masa nadobudnih bezobraznih bezmozgih ovaca. Promjene moraju doći iz nekog drugog grada. Sa ovakvim ponašanjem prema sebi dajemo najbolji razlog svim drugim da ne žele biti dio toga.
Muhamed Gracić = Dennis Gratz , čovjek koji se stidi svog prelijepog imena je došao da zastupa muslimane ... e moje Bošnje, e moje Bošnje, ...
gdje mu je žena ona što viče pređite na našu stranu na februarskim protestima gdje je prešla ona u nvo valjda?
bivša žena je naravno u NVO-u
jedini sa školovanim i ozbiljnim kadrom... barem normalne Sarajlije imaju za koga glasati.
Ali prefrustrirani, a poljoprivrednici i radnici im se gade. FUJ! Stranka od Starog grada do Stupa. Nikada dalje neće dobaciti.
pa kako nećeš bit frustriran?! školuješ se čitav život, družiš se sa školovanim ljudima, čitaš, učiš, putuješ, istražuješ, ne daš se manipulisat, I ONDA DOĐE YEBENI KREZAVI SELJAK S OSNOVNOM ŠKOLOM I GLASA ZA SDA ZA 30KM?! Ko nije frustriran?! Možeš li biti normalan a istovremeno ne biti frustriran?! Nepismena seljadija će nas ukopat žive!
Peđi i Sabini svaka čast, ovo ostalo je škart roba.
P i onisu škart roba, žive samo od prijedloga koji se nikako na ovom svijetu nemogu ostvariti. U ostalom to su neoliberali - znači ublehe!
PEDERCINO KOJOVICU ,, TO STO DRZIS U DESNOJ RUCI U SVOJU GUZU ZAVUCI. PEDERSLUS.
E konju stari...
Koji su ovdje licemjeri, kad Igor, a uz to i Ražnatović postane Hamza ili onaj Felix Šturm... ili Damir postane Abdulkerim... onda je to dobro, a kad se pojavi čovjek koji hoće nešto da promijeni nabolje u ovoj vukojebini, onda, aman za aman, bože sačuvaj, ko je taj...
Ne znaš ih dobro, SUŠTINO!
Mene uopšte ne zanima ko je koje vjere, to je njegova lična stvar, ali kako vidim mnogima to ovdje mnogo i najviše znači. Do juče nisam znao da je Leo Martin u stvari Miša Jović, ali ako dobro pjeva ja ću ga uvijek slušati, ili pokojni Karlo Metikoš bio Matt Collins, pa šta, ne znam šta je griijeh u tome.
Po facama se već vidi da su premoderni za naše društvo koje je ostalo na stepenu razvoja iz 1888 godine, šteta što ljudi ne prepoznaju nove ideje koje bi i mogle donijeti nešto dobro ovdje
Glasao sam za vas takvi kao vi su buducnost...
Eto čestitam, neka ste se ugurali. Možda ste i dobri!? Ali pobogu do sljedećih izbora za 4 godine biće bar još 5 novih stranaka. Dokle narode, pobogu, pa toliko se glasačko tijelo usitnilo da ova Bosna i Hercegovina nikada neće na ,,zelenu granu,, Što se masovno osnivaju nove, i nove, i nove stranke, Kako god razmslim dođem samo do jednog zaključka, da je na taj način sigurna i dobra lova, ništa se ne radi, nikome se ne odgovara elem bezgranično, ugodno i udobrno lezilebarenje. Kuku ti je nama sa vama tolikim. Silu para nam od usta usta uzimate a ima vas k`o ROKIĆA. STANITE VIŠE.
Dobro je, neka ih!
Ušli ste umal' ne rekoh gdje... 1.58% na 73% prebrojanih glasova.
Historijski uspjeh? Pa vi i jeste lokalna sarajevska stranka.
cestitke