Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamba, mama ti je kretenka, a tata mamlaz! A ovi pirotehnicari iz Nase (njihove) - cijegod- stranke su ... fakat vise nije bitno.
Primjetio sam da SDP i SzBiH imaju svoje spamerske službe na ovom sajtu. Svaka po jednog covjeka, a taj covjek pod deset razlicitih nickova piše protiv Naše stranke. Ali mislim da je kasno. Već smo vam uzeli biračko tijelo!
e, bas nas ima svakakvih! jeste li vi, pojedinci, normalni? sta j e vama? pa smeta vam sto je neko se oglasio protiv povecanja PDV-a? koja glupost! uzimte racune, ne moarte cijene hrane, samo racune struje, vode, telef..itd i saberite koliko vam tu uzimaju. a da barem se vidi na necemu, sve namj e gore, policija, skola, zdravstvo...pa sta imamo onda od toga? a NASA STRANKA, koliko vidim i cujem sve mladi i neokaljani ljudi. ne treba Danisu ni Dini a ni Bojanu pozicije i lova...samo je ljudima dosta lopovluka, javasluka. i pretezno im j esastav mladi ljudi. PA VRIJEME JE DA MLADI UZMU STVAR U SVOJE RUKE!! SAMO NAPRIJED, MOJI SVI I JA SMO Z AVAS!!!
Ljudi kao što su Tanović, Bajić i drugi u Našoj stranci nisu nacionalno opterećeni pod broj 1. Pod broj 2, nisu pohlepni a imaju ideju koju znaju i mogu ostvariti (sjetite se vodenog ćire). Pod broj 3, MLADI SU, i nisu sijedi djedovi i post-ratni profiteri koji jedva čekaju da se obogate na račun naroda! Zbog toga imaju moju punu podršku i podršku svih normalnih i iskrenih patriota u ovoj zemlji, jer jedini oni daju REALNE odgovore na svaku od ovih grozota koje nam naša trenutna vlast plasira. Zato svi vi koji glasate za dosadašnje stranke nećete nimalo pomoći ni sebi a ni zemlji u kojoj živite jer će uhljupi, džigeraši i seljančerosi i dalje vladati ovom državom a svi mi ćemo se zajedno kuhati u jednom velikom prokletom bosanskom loncu! Cijela moja porodica, i šira i uža glasa za Našu stranku i to će biti tako samo iz inata, jer želimo PROMJENE a ne jednoličan i isti život od kako se završio glupi rat. Kontate li vi da je bolje bilo živjeti 1997, 1998 nego 2007 i 2008 u ovoj zemlji? Sjetite se samo da smo prije 10 godina imali jeftinije SVE i čak bolji standard, ja se sjećam da je narod živio prilično fino i opušteno, samo 2 godine nakon rata a sada svi živimo ko napete puške osim ovih usidjelica političara koji nas iz dana u dan sve više crpe dok nam svu krv ne popiju! GLASAJMO ZA PROMJENE I ZBACIMO GAMAD SA PRIJESTOLJA, KAKO BI MI I NAŠA DJECA ŽIVJELI BOLJE I LJEPŠE PA MAKAR ZA NIJANSU!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo od Kasumovića je pravo osvježenje:Ja očekivala pred izbore smanjenje ili makar skidanje PDV-a sa životnih namirnica.
sramota. sadasnja vlast je najoholija, njanekompetntnija i najbezobraznija vlast u istoriji covjecanstva. fuj
@ emCo87 Bratko, uzmi ba procitaj TXT pa onda izvaljuj glupe komentare... Gubis se... Kakav te Lagumdzija sad snaso. Ako ti liccno imas problema, tikove i sl., to je sasvim u redu ali, idi ba - pa se lijeci...ne siri zarazu...glupost je vrlo zarazna (kao sto se moze vidjeti posle svakih izbora u BH). Epidemija JBT-e... Radi takvih k\'o ti... Sto ne znaju da sjede u kuchi, ne otvaraju usta i ne sire viroze... Sram te bilo emCo87... I takve k\'o ti... Stid da te je... Tebe... emCo87... Jah...
ova stranka je obicni privjesak SDP-a, mogu samo da lamprdaju kao i Lagumdzija
Pa naravn oda hcoe da dizu, valja iz nece platiti parlamentarcima nedavno povecane plate na 4000km. UZAS a narod odgovara: ne mogu se tim brinuti...pa cime ce se brinuti, em ih hiljade em im plate megalomanske. Treba zapaliti parlament zajedno sa svima u njemu, mater im kriminalnu
Hvala Bogu pa neko u ovoj drzavi, pa na bilo koji nacin, reaguje na javasluke ovih nasih kvazipoliticara. Zaboli njih neka stvar. Oni sa hijadama maraka koje mjesecno trpaju u dzep nece ni osjetiti povecanje PDV-a (cak su u dosta slucajeva i oslobodjeni istog) dok ce sirotom narodu i onu mrvicu hljeba izbiti iz usta. Zaista sramotno! I fakat ne razumijem ove koji pljuju po Nasoj stranci. Da li vama odgovara ova sve losija i losija situacija? Je li vam familija na budzetu ili sta? Ukljucite vec jednom to malo mozga ako imate. Vama je bitnije kako se neko zove, nego hocete li sutra imati nesto za pojesti. Ma fuj!
e ovo je već nešto!dobra reakcija Naše stranke, samo se nadam da će imati ikakve snage za iskoristiti u borbi protiv povećanja PDV-a.:D Neka smanje plate zastupnika u zilion parlamenata...to će nadoknaditi gubitke nastale zbog ukidanja carina, a ne povećat PDV..cccccc
glasam za nasu stranku
Bolje reagovati kako bilo nego zadnjih 13 godina ne raditi nista, nego samo sebe obogacivati dok glupi narod non stop glasa za iste ljude i onda opet kuka...
@anis, votevr, nasa stranka Vas troje ste bas kreteni. Izgleda da vam ne smeta sto Kasumovic najavljuje, ali vam smeta sto se neko buni protiv potkradanja naroda. Fakat ste mamlazi!
E vala stvarno. Ne znam sto vam sad Nasa stranka smeta??? Naravno da ce oni jedini reagovati, kad ovi sto su na vlasti ne mogu - sta da kazu > Mi mislimo da je bezobrazno sto hocemo da povecamo stopu PDV-a? Nece sami protiv sebe. Nasa stranka ima moju podrsku i ako im kandidat bude valjao, ja glasam za njih na ovim izborima. SDP me vise nece vidjeti.