Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno se slažem, izgleda da smo damu založili kod Erdoana u sefu.
Pa nismo mi nikakav Erdoganov pašaluk, već suverena i nezavisna država", dodao je. JOK, VI 24% STE ERDOGANOV PAŠALUK
Nasu Stranku mozemo voljeti ili ne, ali u dosta navrata su pokazali da imaju ljude koji misle svojom glavom. Dok se ovom profesoru cija su nam djeca osvjetlala obraz po svijetu bezbroj puta oduzima nagrada, prije par godina u Sarajevu je dodijeljena nagrada licnost godine Aleksandru Vucicu (dao mu je Fahrudin Radoncic koji je sada na vlasti). Znamo svi da Vucic dao neizmjeran doprinos ubijanju hiljada Sarajlija. A za Erdogana, Sarajevu je izgleda u genima da bude u vazalskom odnosu prema nekom.
fakat dobar clanak i dobro razmisljanje.
G-din Lafčiglomohou nije imao priliku učestvovati u propalom terorističkom puču na demokratku vladu u Turskoj, inače dijeli mišljenje svih kadrova Bosna Seme. Ta Ataturkova Turska je mirno gledala kako nas ubijaju kao pse u Sarajevu. Prema tome, bojovnici Prve štokholmske, druge vašingtonske i treće finske brigade iz Naše stranke, koji imaju veze sa ratom i ubijanjem ljudskim prava, života i svake pomisli o normalnom životu. Tišina i držite se LGBT prava.
@Supozitorija idi liječi se, stanje je vrlo ozbiljno!
Bilo bi fer da kažete korumpirani idioti koliko ste dobili para za ovu sramnu odluku. Vi terorisete ovaj narod preko 20 godina. Vi ste teroriste. Skaka i skakici odreknite se pasoša ove zemlje i učinite nas sretnim bar jednim u 20 g.
Zna li se kako se glasalo, ko je bio ZA, ko PROTIV?
ne zna vise ova nasa jadna i napacena drzava gdje da se naginje ili gore ili dole ili lijevo ili desno.....sta god uradi........nije dobro......neko ce se naljutiti............pa gdje vam je stav gospodo ??? kicma ???
. UBIO SAM 145 OSOBA, ali to su bili Srbi, a oni nisu ljudi: Priznanje hrvatskog zlikovca koje ledi krv u žilama http://tinyurl.com/j9hw94y .
Zašto Klix ne izvještava o hapšenjima i pretresima Džamija u Njemačkoj gdje uhapšen veliki broj Boooošnjoookoo kao i pretresima desetina džamija koje se koriste za regrutaciju islamskih terorista ISIS-a ? Svi Njemački mediji govore o tome .
SRAMOTA !
Haj ne Serite u NAŠE ima naša stranko: oduzimanje nagrade Turčinu napad na državnsot BiH :) Još će malo pa ispat rušenje državnog poretka.
Pa nismo mi nikakav Erdoganov pašaluk, već suverena i nezavisna država", dodao je. JOK, VI 24% STE ERDOGANOV PAŠALUK
jes normalan pa da nam turci ukinu onaj uvoz mesa ..
jel bi se to prodao za kilu mesa k'o babini za kilu banana
jeste ... isto koliko je bilo i davanje
džaba se vi kofrčite, sultan je rekao svoje :)
SDA su korumpirani smetljari, sluge svakog ko im malko zaprijeti. Od Čovića do Erdogana. Fuj!