Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Muhamed Gracić ( Denis Gratz) svoju platu koju prima u stranci ( oko 2600km) da u dobrotvorne svrhe.Neka ne dira ostale koji primaju, ne svi, prinadležnosti po četiri osnove. Toliko o foliranju!
Sta ima davat ce pare u fond... Ajd nek se izbore da se plata ne poveca, a od ove sadasnje plate nek daju dio u fond za stipendiranje... Pusti suplju,,,
Koji su muljatori ovi iz Naše stranke, k'o fol oni protiv a njihov predstavnik u vladi KS Peđa Kojović je prvi ovo predložio, iznjeo svim medijima itd itd... Pa sjetite se neko jutro skandala oko ovoga svega, eh upravo gospodin iz Naše stranke je sve to izazvao ;)
"Nemamo praksu u Našoj stranci da predsjednik govori našim predstavnicima kako će glasati, ali ću poslati pismo svim predstavnicima Naše stranke, bez obzira na to o kojem nivou vlasti govorimo, da ne glasaju za bila kakva povećanja koja se tiču plaća i paušala izabranih vijećnika, zastupnika, poslanika, političkih funkcionera", kazao je predsjednik Naše stranke Dennis Gratz Citam i ne vjerujem,svaka cast ako je ovo istina..
duse drage sto su nam se pofinili!1Sad su nesto protiv povecanja a vec godinama primaju PLATURINE...
e sad nam je malo lakše :-(