Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se sklonite kladionice sa carsije
U kuranu je zabranjeno bacanje strelica, neka vrsta islamskog PIKADO kockanja, a ne sportska kladionica koja dapače razvija kod muslimana borilačko-takmičarski mentalitet, neophodan za osvajanja hoću reč širenje islama ! :)
Na Bascarsiji mnogo cemu nije mjesto. No nije ocito mnogima u interesu sacuvati duh Bascarsije.
Nabijem vas
ne tamo je mjesto spomeniku žrtvi i agresoru na grad Sarajevo, koji zagovara predsjednik Njihove Stranke Pedja Kojović.
Nije im mjesto nigdje! Ne znam zasto je uopste zakon dozvolio kladionice...
Neka kladionica ali daj uzmi im 20% cim neko uplati listic, a oni uzimaju porez samo ako je listic dobitni a koga ste vi vidili da dobija u kladionici.
Kladionice da ali ih staviti u zakonske okvire i nametnutu strogu kontrolu placanja poreza i ostalih dzbina, ko voli neka izvoli.
@Vigilante TO STO VI PISETE JE TACNO ALI TREBA NESTO URADITI DA SE TO PROMJENI I DA SE NAPLATE POREZI I DAZBINE I NOVAC USMJERI U SOCIJALNE SVRHE.PROSTORA IMA NE SAMO NA KLADIONICAMA VEC NA MASI NEOPOREZOVANIH DJELATNOSTI I IMOVINE.
@TRUTHSEEKER Nije problem, sve sto si nabrojao treba ukinuti ali pedofilija i narkomanija nemaju veze sa kladionicama i kafanama. Koliko mi je poznato kladionice i kafane su legalni privredni subjekti ali izbjegavaju porez i dazbine. Pored nabrojanih privrednih subjekata postoji siva ekonomija crno trziste gdje kriminalci izbjegavaju porez a socijalnih slucajeva mali milion.
Treba uz svaku dzamiju praviti prostor i za kladionicu...
Da petkovici mogu poslije dzume baciti jedan listic uz pivu...