Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista narode posto vi samo vjerujete SDA, SDP i ostalim stalnim clanovima svih mogucih vlada, vi opet za mjesec dana za njih. Nemojte nikad pruziti priliku novim ljudima, novim strankama neka proboju oni nesto uradi, Ovi evo probaju 20 godina pa nista, ali ocito da vam ni to nije dovoljno pa hocete jos da gledate kojekakve Sarajlice, Masice, Cavare, i ostale mumije nase politicke scene. Sto je najgore vecina vas da glas ovim istim, pa onda dodu ovdje na klix da im jebu sve po spisku. Niste ni vi nista boljih od njih.
mos misliti dok radeljas krcmi i krade oni se bave mesihovicem bas sega !!!
Nasa stranka je svacija osim nasa.Gledaju samo sebe,a za narod ih nije briga.
Ma klasična predizborna, dok je ministar Mesihović povećao esencijalnu listu i omogućio nekim najtežim bolesnicima da lijekove kupuju za jednu(1) marku, šta ste vi učinili.
Bas tako,izdvajaju nesto negativno od toliko pozitivnih stvari koje su uradjene.Jeftino sakupljanje poena.
nasa,vasa, ali sta su uradili?
Ova stranka nikada nece vidjeti svjetlost sve dok ne pocnu konkretnor aditi osim sto samo suplju prosipaju
samo se pitam sta je nasa stranka uradila ili predlozila da se uradi??? nista naravno!!
moram priznati da medijski redovno daju neku sugestiju za sve sto drugi rade
Desavalo se i da stvari izbace iz konteksta zarad politickih ciljeva
glasajte za nas jer mi smo najbolji .