Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi srpski poslanici su odrodjeni i od mozga i od pameti. RS je nastala na etnickom ciscenju, silovanju, rusenju i paljenju a NSRS raspravlja o dogadjajima iz necije tudje historiji od prije 100 godina????? interesuje me da li zaista oni vide koliko su plitki?
To što si tražio to si i dobio. Želeo si separatizam, živio u državi triju naroda i hteo si je samo za sebe, ustav Jugoslavije nije važio za vas, ratovao sa Srbima, Bošnjacima (autonomašima) i Hrvatima...Ko vam kriv što ste glupi!
Neće usvojiti ni rezoluciju o Jermenima. Valja izvest mesa u Tursku.
prvo da se naplate dnevnice Armenije bla, bla, bla, pa onda dnevnice Čavinih predloženih genocida, pa onda dnevnice Srebrenice - tu će se najviše nafatati, to će otegnuti na jedno 55 sjednica....a, mala raja nek' se pali na guranje
elvira pametnice
el- mehdi jarane, JA ne pripadam nikome, ponajmanje narodu
Milorad Ronhil Dodik UBICA SRPSKOG NARODA U BOSNI I HERCEGOVINI. GROBAR PRAUNUKA SRPSKIH U NEBESKOJ SRBIJI.
volksmoord lot van varke
Bosnjaci ovu skupstinu trebaju bojkotovato, napustiti, nema tu svrhe sjediti sa primitivcima.
Pa nece sami sebe ukopati. Tek kad priznate genocid i kad pocnete provodit norme o genocidu tada mozemo naprijed.
Gospodine Dodiku sto uznemirujes ljude u svom entitetu nemoj ih bezveze lozit hocu necu jesi ti baja ili nisi stani iza svoje reci narod je sad vidio da si ti sitni manipulator i lazov.Pravisi jazavac gospodine Dodik
bosnjaci iz srebrenice na aparatima
Karikatura smo kao država ali ovaj entitet je bez konkurencije na planeti.
svaki nacionalizam je jednako ZLO i baliski i cetnicki i ustaski SDA SDS HDZ i td ....
Samo da iskoristim odgovornost da se dobro na*** svima svega koji su odgovorni za ovo iskljucivanje vode u pola jedan po danu! Koga vi vise pravite debilima ?
Ne moze preko reda,prvo 1915. ,1917. ,pa na ovamo
Pa ja ne znam ni kojoj je budali palo na pamet da ovu glupost i predlaze.Zna se nase misljenje,zar treba da ga ponavljamo svako dva dana.
Zasto niste uhapsili dodika dok je bio u Sarajevu. Po zakonu u federaciji za negiranje zlocina u srebrenici ide se u zatvor